Search This Blog

Tuesday, January 21, 2020

Leeyanarahman Chineese New Year Collection 2020


JOÉ SHU WA Classic Lace

Simple casual wear in plain maroon. Comes in a shirt top with french lace detailing on shoulder and cuff. Style with the 360 skirt or any pants you find suitable. This 2-piece is a bargain you shouldn't miss. Take it on a vacation, date or even shopping and find yourself being in the centre of attention!

Material : Luxury soft satin silk
PROMO PRICE : RM189 (np: RM209)
Size : XS - XXL

RELEASE DATE:exclamation:: Saturday 25 January 2020
__
klik link di bawak to order

NAKORDER





JOÉ SHU WA Prowda Quroong

Elevates the innocent sweetness in you. The combination of maroon and nude pink is perfect to make you stand out during weddings and normal days.
The quroong top has half bat wing cut on the right sleeve. An A-cut skirt complements the look.
JOÉ SHU WA Prowda Quroong comes in an exclusive printed fabric inspired by Chinese handheld dancing fan and Crane motives.

Material : gold stripe dobby chiffon with fully lining

PROMO PRICE : RM219 (np: RM239)

Size : XS - XXL

RELEASE DATE:exclamation:: Saturday 25 January 2020








ÓE SHU WA Suit

The first ever Leeyanarahman printed suit especially made in conjunction with CNY festive season.
Rock this outfit to various occasions: dinner, corporate meeting, business conventions, shopping, or even to work. It's your call!
JÓE SHU WA Suit comes in an exclusive printed fabric inspired by Chinese handheld dancing fan and Crane motives.

Material : Wrosted wool fabric with full lining

PROMO PRICE : RM209 (np: RM239)

Size : XS - XXL

RELEASE DATE:exclamation:: Saturday 25 January 2020






#bajusuit

Monday, September 24, 2018

Palazzo stripe pants by Bella Ammara

BELLA STRIPES PANTS YANG SUPER AWESOME NOW RELEASE
.
Ramai sangat yang tanya pasal Palazzo yang Kak Belle pakaidari jauh nampak cantik kanKalau tengok dari dekat jatuhcintakalau sarung pakai terus jatuh hati tahap tanakpisahhhhh
.
Hamboiii tengok tuuuuu dia punya penangan.. tapi memangbetulKak belle paling suka dengan material #BellaStripesPants ni super-duper comfy. 
.
-------------------------------------------------------------------------------
Ciri #BellaStripesPants yang boleh buat korang tak tidurmalam
-------------------------------------------------------------------------------
**GAYA BARU- Cutting #BellaStripesPants ni memangboleh buat semua melting. Cutting mcm ni juga sesuai untuktravel dan urusan harian tau!

**SELESA- jahitan getah di bahagian pinggan yang tidakterlalu ketat dan tidak terlalu longgar memang akan buatkorang selesa walaupun seharian mengayakan#BellaStripesPantsGetah di bahagian pinggang ni jugak tidakmencekam pinggang silm sistur tu, so tidak akanmeninggalkan kesan getah pun.. woooowwwwww… 

**OMGGGG 5 colour bebe- semua colour yang best seller, mudah nak match dengan top korangWowwww,,, cantik-cantik

** LIGHT IRONini kak belle yakin semua sukaKorang takpayah spend time lama-lama kat iron board tu untuk iron ##BellaStripesPants

**SESUAI UNTUK SEMUA- Features front pleated pada##BellaStripesPants membolehkan semua org dari pelbagaisaiz mengayakan ##BellaStripesPants.. wooowwwwwbestnyaaaa!!

seluar

palazzo




Ada banyak cara sis semua boleh purchase ##BellaStripesPants dari Bella Ammara ni ya.
Sis boleh dapatkan di
• Website Bella Ammara :
www.bellaammara.com
www.bellaammara.com
www.bellaammara.com

• Whatsaap
NAKORDERPALAZZO
.
• Butik-butik Bella Ammara
Shah Alam
Kuala Lumpur
Johor Bahru
Bangi
Kuantan
Sungai Petani

Lassy top by Bella Ammara

LASSY TOP- TOP BELLA AMMARA PENUH DRAMA DENGAN CUTING FLOWY YANG MEMUKAU PANDANGAN
.
Tak kann lahh hari-hari pakai baju yang simple jeee kannnnMesti lah ada hari korang nak rasa extra cantik atau extra confident! Korang kena makesure #LassyTop dari Bella Ammara ni wajib ada di dalam almari korang tauuu!
.
KENAPA??? Meh Kak Belle nak share sebab korang perludapatkan #LassyTop segera!
1. Menggunakan material yang bermutu tinggi, paling selesauntuk korangSangat sesuai dengan suhu Malaysia yang mencabar sekarangHihihihi
2. LESS IRONING- WAHHHHH yee korang betullkorangtak perlu pun nak spend masa yang panjangbersusah payahuntuk iron #LassyTop ni… Suka kannn?? Berapa love untukpart less ironing korang nak kasi nihhhh??
3. DESIGN YANG WAHHHHH!!!- Design #LassyTop yang sangat in trend sekarangOhhh myyy untuk korang yang sukadengan design yang flowy!! Ini memang pilihan terbaik untukkorang tau!! 
4. Pilihan colour yang sangat perfect untuk semua jenis skin tone korang!! Yeee betul tuuuuuKorang nak matchkandengan mana-mana colour tudung pun sesuai sangat!
5. Casual top paling best!- korang boleh gayakan #LassyTopni dengan skirt atau pun pants. Sesuai juga kalau korang nakke office, kuliah atau bersantaii dengan family! 
.




Ada banyak cara sis semua boleh purchase #LassyTop dariBella Ammara ni ya.
Sis boleh dapatkan di
• Website Bella Ammara :
www.bellaammara.com
www.bellaammara.com
www.bellaammara.com

• Whatsaap
.
• Butik-butik Bella Ammara
Shah Alam
Kuala Lumpur
Johor Bahru
Kuantan
Bangi
Sungai Petani
Related Posts with Thumbnails