Search This Blog

Monday, February 28, 2011

The OLD BLOSSOM BOX STORE --> kuterjah jua....

waaaa...from penang to KL, jauh tu datang semata2 nk pegi kedai OLD BLOSSOM niii....
kedai yg sgt2 cute n sweet2 gituuu.....best sgt2...rasa cam shopping kt Mall World pulakk...tp, kt Mall World, guna duit tipu....yg ni, kena guna da real money.....

da design all look VINTAGE gituuu...saya suka sgt2...tapi kannnn....the size is limited for ONE piece only....Frust sgt2 bile da berkenan satu bj tu, then terkecik laa...tak muat laa...senteng laaa....susah jugak jadi budak tggi n gemuk niiii...payah nk cari baju....

kalo korang stay kt luar area Shah Alam, bolela beli tru online..cam saya wat dolu2 dan skang jugakk...bole pegi ke website niii...

http://oldblossombox.blogspot.com/
http://www.facebook.com/?ref=home#!/group.php?gid=25898218965

errrmmmm..saya da target satu dress tru website oldblossom...tapi, bile pegi situ dan try, dress tu pendek utk saya...huhuhu....FRUST giler waktu tuuu....cam nk menangis tak berlagu je...

and then, byk jugak skirt2 yg menarik minat dihatiii..tapi, agak senteng jugak...huhuhu.. :(

dan, the interesting part, saya jumpa jugak dgn the owner of the store..Sis Jezmine Zaidan..beliau sgt2 friendly n cute2 gituu..tapi, saya yg shy shy cat....hehehe..but, anyway thanks for the hospitality...next time, i will drop by to ur shop again... :) da jatuh cinta kt ur kedai...suka sgt2... :)

besides that, thanks to my fiance sbb bersusah payah cari kedai niii...tapi, dkt je kan, syg.. =p jgn bebal2 ye...

mari mari...kite layan gambo kt kedai kiut miut The OLD BLOSSOM BOX STORE..love it so muchhh...


First model bergambo kt dpn pintu msk...


suka giler ngan decoration kt kedai niii...sgt2 sweet ok...ada barbie.. :)

comel takk saya...ooopppss...try cekak yg ada riben...tp, tak nmpk kt dlm gambo

feeling comel2 je bile dok dlm kedai niii

encik tunang nk interframe jugakk...

SWEETNESS to da MAX

comel pulak pakai sunglases LOVE niii....rugi pulak tak beli..

beg ala-ala VINTAGE

jom tgk baju2 yg saya try kt situuu....


First baju was cntik...tapi, tak menepati citarasa saya..

2nd baju --> fall in love with this dress..but, senteng pulakkk...kalo pakai high heels lagila nmpk kejanggalannye..

Love the polka dots but tak sesuai ngan saya sbb nmpk GIMOK

At the end, nk tau tak saya beli baju yg mana??? ooopppsss...lupa nk amik gambo..sbb da excited giler dpt try bj yg cntik dan ok ngan saya...terus g kaunter n bayar..hehe...

i met DEBAB there....comel gilerrr!!!! geram sgt2....

hidung mu  tak mancung, pipi terserong2...mukamu hitam manis tapi still comel dimataku....

with the owner - Jezmine Zaidan...kecik2 cili padi....tapi, sgt2 kagum, tabik spring ngan design2 beliau... :) Good job, Jezmine... :)

saya FRUST....

morning uolsss.....

camne korang nye weekend....mine was a great weekend...byk giler nk cite nnti....tggu ye...pagi ni bgn sgt2 lmbt, tapi still sampai opis on time (pkl9 laa)....semlm, drive from KL to penang....penat siottt......tapi, takdela ngantuk masa drive....rasa best je drive, takde rushing2 gituuu....dan, ALhamdulilah sampai umah ngan selamatnye.....

tapi...ada few things yg watkan saya FRUST....sgt2 kuciwa okey!! rasa cam nk terjun bangunana..hahaha...cam melampau lak tuuu...

teruja tak tgk kek niii...namanye KEK DAIM...tp, ni saya mkn sethn yg lepas....n then, bile selepas sethn, sy nk pegi mkn daim cake kt IKEA ni, non ado ok!!!....rasa nk nangis je kt situuuu....tp, saya sedar, walau nangis air mata darah sekalipun, dorang takkan bake the cake special for me....ko igt ko ank raja ke????


dah kek daim takde, nape dorang tak wat kek ni....kek ni sedap jugakkk...it combine cake n aiskrim....sedap oooo....hmmmm.....frust sbb tak bole mknn... :(


macaroons yg comei lotei dan nmpk sedapp....saya tak penah rasa, so saya tak tau camne rasanye...tapi, saya mengidam sgt2 nk mkn bnda alah yg cute miut niiii.....saya da jumpa kt satu kedai, tapi, takde perisa yg menarik.... :( dan, encik tunang kata sgt mhl...5 biji utk RM15....

Friday, February 25, 2011

What makes you different from everyone else?

MY SMILE
manisnye senyumankuuuu....ku rasa satu dunia..sudah mengerti perasaan ku ini... (sambung sendiri..lagu ELITE niii)

hahahahaha

MIYOKO ngok ngek!!!

apa kata korang??

lelaki TUA (berusia) VS lelaki MUDA

morning korang....

hot topic niiii.....kalo korang bercinta, korang pilih yg mana satu, lelaki tua atau berusia or lelaki muda...pagi tadi, masa dgr hot topic kt HOT FM, dorang diskus2 pasal topic niii...dan, remaja wanita skang byk yg cenderung memilih lelaki tua atau berusia drpd dorang....sebab utama nye ada LELAKI TUA lebih matang, lebih berpengalaman dan lebih terjamin kedudukan ekonomi nyeee.....

dan, lelaki muda pulakkk adalah sgt2 tak matang dan kadang2 akan cepat melenting kalo tak puas hati ngan sesuatu menda tuuu....lagi satu, lelaki muda ni kurang sket pengalaman nye kalo nk compare ngan lelaki tua niiii.....ada sorang kaunselor tu ckp, yg kadang2 lelaki muda ni kurang memahami pasangan nye...

so, korang nilai sendirila whether nk pilih lelaki tua atau muda...tetapi, setiap manusia mempunyai kelebihan dan kelemahan masing2...yg penting, masing2 perlu ada sifat bertolak ansur dan saling paham memahami...

Sedikit info pasal :  kenapa-gadis-mengejar-lelaki-tua.html

Lelaki tua lebih bahagia!


Itulah antara sebab kenapa ramai gadis sekarang lebih gemar mengejar lelaki ‘dewasa’ . Bukan saja sebab faktor kestabilan ekonomi tetapi ingin berkongsi rasa bahagia yang dimiliki.


Tetapi menurut kajian ini, lelaki tersebut melewati usia 64 tahun!


Sanggup ke ?


Sementara wanita pula oleh kerana kurang mampu mencapai matlamat hidup membuatkan mereka kurang gembira pada penghujung usia, walaupun kehidupan mereka pada awalnya sangat bahagia pada waktu muda.


Sebaliknya bagi lelaki, semakin melewati usia senja, mereka lebih berpuas hati dengan kedududkan kewangan dan kepuasan berkeluarga, sekali gus menjadikan mereka lebih gembira.


■Umur 41: Lelaki mula berasa puas dengan kewangan mereka melebihi wanita
■Umur 48: Lelaki lebih bahagia berbanding wanita secara keseluruhannya dalam aspek kewangan
■Umur 64: Kepuasan lelaki dalam berkeluarga melebihi wanita.


Kebahagiaan dan kepuasan dengan kehidupan diukur dengan jurang antara ‘apa yang anda kehendaki’ dan ‘apa yang anda miliki’.


Bagi wanita, anak-anak selalunya amat penting dan rasa bahagia terhadap anak lebih kuat daripada lelaki, disebabkan itu perasaan tersebut bertahan agak lama.

* Kajian Journal of Happiness Studies


for me, tentula saya pilih encik tunang saya skang...dia je yg memahami hati saya niii..ye ke??? tapi, sebenarnye sangat susah nk paham diri saya niii...saya ni kuat melenting...kan syg kannn..nsb baik encik tunang byk bersabar ngan saya...saya harap dia akan terus bersabar ngan saya sampai bila2...kalo tak, maybe, sampai ke tua saya takkan kahwin...eeeeee.....

Thursday, February 24, 2011

Teater muzikal "Terima Kasih Cinta"

morning koranggg.....

ada sapa2 tak kt sini yang da tgk teater muzikal "terima kasih cinta"...aku teringin sangat nk tgk cite nii...sure best kannn....teater ni diadaptasi daripada file "CINTA"..sape yg tgk cite CINTA pasti takmo ketinggalan menonton teater ni jugak....


Details pasal teater mizikal " terima kasih cinta" http://www.istanabudaya.gov.my/terima_kasih_cinta

Tajuk : Terima Kasih Cinta

Produksi : The Creative Partnership
Kategori : Teater
Tempat : Panggung Sari, Istana Budaya
Tarikh : 19 Februari - 6 Mac 2011
Masa : 3.00 petang & 8.30 malam


Sinopsis

Mengisahkan 5 kisah cinta yang penuh dengan kasih sayang dan pengorbanan.


Kisah bermula dengan Haris yang merupakan seorang suami yang setia dan seorang ayah penyayang. Keluarganya sangat beerti bagi dirinya namun kebahagiaan itu mula runtuh dan berantakan. Adakah dia mampu untuk menyelamatkan kebahagiaan keluarganya yang kian jauh menghilang.

Cerita seterusnya menyajikan Rubiah seorang wanita yang berjiwa kental tetapi kesepian. Dia menemui cinta dengan seorang pesara guru,tapi kehidupannya dengan cinta baru ini sangat menguji kesabaran dan ketahan jiwanya. Mampukah dia untuk menghadapi semua itu dengan kekuatan yang ada.

Azlan, seorang penerbit majalah yang kaya dan berjaya, memiliki segalanya yang diidamkan setiap manusia. Namun, ia masih merasa sesuatu yang kurang dalam hidupnya. Apakah mengejar kesempurnaan dan keutuhan membantunya mengungkap kunci menuju kebahagiaan?


Dyan adalah kakak yang bertanggung jawab dan hanya menginginkan yang terbaik untuk adiknya. Tapi Dhani benci campur tangan Dyan dalam hidupnya. Tapi trajedi yang bakal Dyan hadapi akan merubah segalanya dan masa depan adiknya.


Arianna dalam usaha untuk mencari kekasih yang dicintai. Sepanjang perjalanan, dia bertemu Taufiq, lelaki pemalu dan baik hati, yang membantunya mencari kekasihnya yang berada di kota.. Tapi seperti kesukaran dan kepayahan mencari dan mendapatkan semula kekasihnya, dia semakin sedar bahawa apa yang dia cari adalah tepat di depan matanya?


Kelima cerita yang terlibat di dalam Terima Kasih Cinta ini saling jalin-menjalin antara satu sama lain untuk menunjukkan kekuatan dan keajaiban cinta.


Bakal dipentaskan di Panggung Sari Istana Budaya dari 17 Februari - 6 Mac . Muzikal ini diadaptasi daripada filem yang memenangi anugerah tempatan dan antarabangsa beberapa , Cinta . Terima Kasih Cinta ini tidak memberikan satu , tapi lima cerita tentang aspek yang berbeza dari cinta .

Para pelakon popular terdiri dari Latif Ibrahim,Safura,Diddy,Tony Eusoff,Norish Karman,Syarifah Amani,Vince,farahdiya,Deja Moss,Anding dan Shajiry Damery .

p/s: dolu, masa tgk filem "CINTA", meleleh2 air mata ku niii...sedih bangat...tapi yg lawaknye, org kt sebelah bole pulak tdo kroh..kroh..krohhh...takde sentimental value langsung...

to encik tunang, jom kite terjah Istana Budaya sabtu niii.... :)

Wednesday, February 23, 2011

Bile terasa BOSAN

BOSANNNNNnyeeeee.....

nsb baik ada blog niii...nk upload gambo rayyan yg comei BAM BAM tu laaaa.....

jom layannnn.....

Rayyan with his new Simple Dimple PLAYGIM





OooOooOooO

cubit sket, nk nagis... =p alah rayyan niii

PLAYMAT rayyan versi LION...auummmmm...

In a relationship, married or not... YOU SHOULD READ THIS!!



When I got home that night as my wife served dinner, I held her hand and said, I've got something to tell you. She sat down and ate quietly. Again I observed the hurt in her eyes.

Suddenly I didn't know how to open my mouth. But I had to let her know what I was thinking. I want a divorce. I raised the topic calmly.


She didn't seem to be annoyed by my words, instead she asked me softly, why?




I avoided her question. This made her angry. She threw away the chopsticks and shouted at me, you are not a man! That night, we didn't talk to each other. She was weeping. I knew she wanted to find out what had happened to our marriage. But I could hardly give her a satisfactory answer; she had lost my heart to Jane. I didn't love her anymore. I just pitied her!



With a deep sense of guilt, I drafted a divorce agreement which stated that she could own our house, our car, and 30% stake of my company.


She glanced at it and then tore it into pieces. The woman who had spent ten years of her life with me had become a stranger. I felt sorry for her wasted time, resources and energy but I could not take back what I had said for I loved Jane so dearly. Finally she cried loudly in front of me, which was what I had expected to see. To me her cry was actually a kind of release. The idea of divorce which had obsessed me for several weeks seemed to be firmer and clearer now.



The next day, I came back home very late and found her writing something at the table. I didn't have supper but went straight to sleep and fell asleep very fast because I was tired after an eventful day with Jane.


When I woke up, she was still there at the table writing. I just did not care so I turned over and was asleep again.


In the morning she presented her divorce conditions: she didn't want anything from me, but needed a month's notice before the divorce. She requested that in that one month we both struggle to live as normal a life as possible. Her reasons were simple: our son had his exams in a month's time and she didn't want to disrupt him with our broken marriage.




This was agreeable to me. But she had something more, she asked me to recall how I had carried her into out bridal room on our wedding day.


She requested that every day for the month's duration I carry her out of our bedroom to the front door ever morning. I thought she was going crazy. Just to make our last days together bearable I accepted her odd request.


I told Jane about my wife's divorce conditions. . She laughed loudly and thought it was absurd. No matter what tricks she applies, she has to face the divorce, she said scornfully.

My wife and I hadn't had any body contact since my divorce intention was explicitly expressed. So when I carried her out on the first day, we both appeared clumsy. Our son clapped behind us, daddy is holding mommy in his arms. His words brought me a sense of pain. From the bedroom to the sitting room, then to the door, I walked over ten meters with her in my arms. She closed her eyes and said softly; don't tell our son about the divorce. I nodded, feeling somewhat upset. I put her down outsidethe door. She went to wait for the bus to work. I drove alone to the office.


On the second day, both of us acted much more easily. She leaned on my chest. I could smell the fragrance of her blouse. I realized that I hadn't looked at this woman carefully for a long time. I realized she was not young any more. There were fine wrinkles on her face, her hair was graying! Our marriage had taken its toll on her. For a minute I wondered what I had done to her.




On the fourth day, when I lifted her up, I felt a sense of intimacy returning. This was the woman who had given ten years of her life to me.


On the fifth and sixth day, I realized that our sense of intimacy was growing again. I didn't tell Jane about this. It became easier to carry her as the month slipped by. Perhaps the everyday workout made me stronger.




She was choosing what to wear one morning. She tried on quite a few dresses but could not find a suitable one. Then she sighed, all my dresses have grown bigger. I suddenly realized that she had grown so thin, that was the reason why I could carry her more easily.


Suddenly it hit me... she had buried so much pain and bitterness in her heart. Subconsciously I reached out and touched her head.


Our son came in at the moment and said, Dad, it's time to carry mom out. To him, seeing his father carrying his mother out had become an essential part of his life. My wife gestured to our son to come closer and hugged him tightly. I turned my face away because I was afraid I might change my mind at this last minute. I then held her in my arms, walking from the bedroom, through the sitting room, to the hallway. Her hand surrounded my neck softly and naturally. I held her body tightly; it was just like our wedding day.


But her much lighter weight made me sad. On the last day, when I held her in my arms I could hardly move a step. Our son had gone to school. I held her tightly and said, I hadn't noticed that our life lacked intimacy.


I drove to office.... jumped out of the car swiftly without locking the door. I was afraid any delay would make me change my mind...I walked upstairs. Jane opened the door and I said to her, Sorry, Jane, I do not want the divorce anymore.




She looked at me, astonished, and then touched my forehead. Do you have a fever? She said. I moved her hand off my head. Sorry, Jane, I said, I won't divorce. My marriage life was boring probably because she and I didn't value the details of our lives, not because we didn't love each other anymore. Now I realize that since I carried her into my home on our wedding day I am supposed to hold her until death do us apart.


Jane seemed to suddenly wake up. She gave me a loud slap and then slammed the door and burst into tears. I walked downstairs and drove away.


At the floral shop on the way, I ordered a bouquet of flowers for my wife. The salesgirl asked me what to write on the card. I smiled and wrote, I'll carry you out every morning until death do us apart.


That evening I arrived home, flowers in my hands, a smile on my face, I run up stairs, only to find my wife in the bed - dead.


My wife had been fighting CANCER for months and I was so busy with Jane to even notice. She knew that she would die soon and she wanted to save me from the whatever negative reaction from our son, in case we push thru with the divorce.-- At least, in the eyes of our son--- I'm a loving husband....




The small details of your lives are what really matter in a relationship. It is not the mansion, the car, property, the money in the bank. These create an environment conducive for happiness but cannot give happiness in themselves. So find time to be your spouse's friend and do those little things for each other that build intimacy. Do have a real happy marriage!




Moral of the story: "Hargailah Insan Yang menyayangi diri kite" dan bersyukur apa yang kita ada. :)

Tuesday, February 22, 2011

Full House --> my favourite Korean series...

Saranggareeee....




Dolu, saya minat giler cite niiii....cite ni sgt2 best sbb sgt2 kelakar....heroin die sgt comel n sweet gituuu..nama ape ntah...dah lupaaa....

cayok..cayok...belajr dr cite ni laaa....lagi satu, AJA AJA FIghting!!!

my fav song dlm cite ni alah lg sedih ni:




comel kan dorang niiii....geram tuu...rasa nk cubit2 je...

cobaan wat bntuk LOVE yg tak menjadi....jadi excited bile berada di dpn bgnn neg KOREA masa kt World Expo 2010, Shanghai...tapi, sedih gile tak dpt msk...mana la tau bole jumpa artis2 comel korea kann...

DOLu - DOLU - Back to 2001

hampir sepuluh thn telah berlalu....tapi, aku still igt kenangan dolu2...how i missed my good old days....best sgt2 tika jadi student..best sgt2 wat ONAR dlm kelas...best sgt2 wat bnda2 BODO dolu2...bile terigt blk, hahahahaha...rasa nk gelak guling2 je...NAKAL sggh aku niii....

 nak reveal satu rahsia kt sini, bole?? not secret anymore...it's a history now...

it happened time dlm kelas masa kt Matrix dolu2...Kelas agama masa tu...dan, for surela Ustaz tgh mengajar kt depan...dan, nk tahu apa yg aku wat kt belakng kelas....hihihihi....waktu tu, aku excited giler tgh tunjuk gambo2 aku kt kwn2..tak tau gambo p mana..tak igt...so, mmg dok gelak2 sakan seolah2 takde Ustaz kt depan...tanpa aku sedari, die terpacul di depan ku lalu merampas album ku..apalagi, aku CUAK giler beb...tak tau nk wat ape...lepas die rampas album tu, die majuk n terus kua kelas.....mmg CUAK giler....sehari aku tak leh tdo sebab rasa bersalah..rakan2 sekelas sume pakat salahkan aku..tp, esknye, aku g sendiri kt bilik Ustaz dan mintak maaf...nasb baik Ustaz maafkan aku....terima kasih, Ustaz...saya benar2 rasa bersalah...lepas tu, saya tak ulang dah kenakalan saya itu dlm kelas Ustaz...tapi, saya wat kt kelas lecturer lain pulak....hahahhaha....notinye aku.....

tu br satu kejadian je...ada lagi kejadian lain yg wat kan aku siap kena DENDA....tp, malula nk cite kt sini....hahahahhaha (tak nk memalukan diri sendiri kt sini)

my BBF...br je kawen CNY yg lepas...bile lak turn aku nii...Penthouse belakng tu is my dream house...tiap2 ari, dok ushar Penthouse tuuu masa kt matrix...bile nk dpt niii.....



Die jugak sudah kawen...aku??? lmbatnye jodoh aku... :(

tok selalu mrh aku...."tula, bercinta lama2....tgk, skang ni, dia tgglkan hg da punnn" 
nk wat camne tok, JODOH kan ditangan TUHAN....

Monday, February 21, 2011

MIYOKO SUKI = BIBIK....OH MY GUcci!!!!

ohhhh...sian kat aku kannn...

ada org kata aku BIBIK utk budak kecik niii --> baby RAyyaN....

korang tgk gambo aku kt bwh ni, cam BIBIK ke ek...huhu....


aku rasa aku CUNN jerrr...takde cam BIBIK punnn....korang setuju takkk....

last day pakai my fav jeans...gara2 dukung budak rayyan, jeans ni terkoyak BESAQQ tuuu.....takpe, rayyan, for u, mama ngah sanggup wat apa saja....bole shopping new JEANS...yahoooo!!!

Friday, February 18, 2011

Bersuka RIA di BIrthday party ADAM's...

Adam --> Stacy Miyoko bergabung MELETUPP....kebabommmm... (kite nyanyi doluuu)

ok, ni cite lama..br arini nk publish kt sini....

birthday budak ADAM - 4-Feb- thn tak igt....
dan lagi sorang birthday BOY - 7-Feb-1989 ( ni ADIK bongsu saya...hehe)
ehhh..algi sorang...abah Si ADAM..my paksu...tapi tak igt datenye biler...sowi paksu...hadiah pun tarakk...

on that day..ramai2 nyanyi lagu ISABELLA...ooppsss...apa kelas kannn...for sure la nyanyi lagu birthday...

Happy Birthday to You...
You Are Born in da Zoo...
With A monkey and kanggaroo...
Happy Birthday to You...

Firstly, saya nk tayang makanan dulula...biar kecur air liur masing2 ye.....

SATAY AYAM...nyum..nyum...memang sedap dan menyelerakan...


Ketupat Palas..cam Hari RAYA AIDILFITRI lakkk

Main menu: Mee Rebus...hasil tangan paksu dan maksu saya...tentulaa sedappp sehingga menjilat jarii

Birthday cake 1: ADAM punye....sedap kek nii...tak muak...mkn byk2 pun rasa nk2 lagiii

Birthday cake 2: Zhafri punye...beli kt SR je...sbb nk tumpang birhday party ADAM..

Dah mkn kenyang2..br leh posing gediks2 kannnn....tapi...tggu dulu....tgk gambo birthday BOYS dulu...

Birthday Boy 1: sibuk dok amik gambo kek lakkk...bile mung nk potong kek niiii......

Birthday Boy 2: ADAM si baju merah...bw geng tuuu.....kek takmo potong lg ke, budak kecik....

Lepas nyanyi2, tiup2 lilin..apa lagi jom melantak mkn kek....tapi, mls nk letak gambo kt sini...da biasa sgt letak gambo org potong kek....jom layan gambo yg tak selalu org wat kt birthday party...ye ke??? ehhh..bukan..bukan...gambo baby pada mlm tuuu....


Erdina Eryna....susah benor nk sebut nama die...betui ke tak ntahla...papa n mama die, pls correct me if i'm wrong...tp, ada ke dorang baca my blog niii.......

sape nk kenal budak BAM BAM ni memang nk kena lempang....saya la MAMA NGAH nye yg always maintain CUN...hahahahah..biarla nk perasan sekali sekala....kan RAYYAN kannn...


MAMA dan PAPA RAYYAN... :)


oohhhh...ni pulak BIRTHDAY BOY 3....my paksu ngan ank pompuan die yg manja bangat....dan, malu sggh nk bergambooo...



korang perasan tak...takde gambo sape dlm niiii....


ape???


tak perasan ke....


alaaaaaa.....


takkan tak perasannn....


tak pelaaa....


jeng jeng jeng.....

budak ni br nk interframe......




ALAMAKKKK...Rayyan da nangis laaa.....tolongg...tolonggg.....encik tunang kt blkg tu, tgk jerk...takpe...die malu2 lagiii...

p/s: yeay...esk cuti...tapi, nk kena g klinik...tak tau nape ngan kaki niii...skt...jln terhenjut2 jer..tapi, td bole g shopping kt QB...yeay...shopping mmg BEST.. :) yg tak best nye, kurang duit dlm bank.. :(

korang pakai baju apa arini???

Morning peeps....

Selamat Hari Jumaat...korang pakai baju apa rini....saya pakai bj cam kt bwh niii...sexy kannn...ooopppsss...dahla jumaat, penghulu segala hari, i pakai tersexy lakkk...hihihi...


jemputla datang ke kedai sy kat Mall World ye...hihihi....skang tgh giler main game Mall World kt Facebook..jomla jd neighbour saya...:)

Thursday, February 17, 2011

SEGMEN : SAYA PUNYAI 500 - 1000 FOLLOWER

Salam korang.....

dan salam utk abg BEN...hehehe....

first time, sy join segmen drpd abg BEN niii...teruja jugakla nk joinkan diri yg kerdil niii.....hihihi....
sy sentiasa support ABG BEN...GO GO...abg BEN pasti boleh!! (apakah??? cam bodek je gaya i niii)


so, sape2 nk join..jomla....ramai2 mengHAVOCkan suasana....
http://www.benashaari.com/2011/02/segmen-saya-punyai-500-1000-follower.html

Monday, February 14, 2011

unknown VIRUS attacked my lovely blog...

Salam korang...

this morning kann, ada someone told me yg die takleh buka my blog...eh..bukan org lain punn..my tunang laa...die kata tak leh buka n maybe ada virus...die dpt warning error cam kt bwh niii:



apalagi..saya mmg sgt2 cuak laaa..tak tau nk remove virus tu camne kannn...tp, encik tunang advise suh buang link ijai-cakap-dengar tu....so, after remove the link somewhere in my blog, my blog kembali ok...dan die bole view my blog seperti biasa...

korang penah dpt error cam tu takk???

A picture of someone you miss


nmpk takk tuan blog nk interframe gakk...hihihi


sayang, i miss you so much....
jauh di mata, dekat di hati....

Sunday, February 13, 2011

Dil to Pagal Hai


best cite niii....

SOmeone....
SOmewhere.....
Is made for you....



Friday, February 11, 2011

CONTEST CANDID TERBAIK

sorry cik puan chenta zetty...i br tgk entry u pasal contest niii....terkejut gak i bile tgk ada nama i kt situuu...wajib tuuuu...hihihihi

ok, utk tak melukakan hati penganjur, saya join contest niii....paada sapa2 yg berminat, pegi kt blog ni ye:
http://mrs-vip.blogspot.com/

saya ngan bangganye ingin memasukkan gambo dibawah utk contest ini....


cerita saya: gambo ni mmg serius candid...sume org tak tau bile masa gambo ni dicapture...masing2 tgh happy2 gituuu..gelak besar nmpak gigi2 yg tak tersusun tuuu...tak tau sapa yg wat lawak....tapi, hanya tuan blog n shu je tauuu...kan shu kann....shu kannn...

saya nak tag: sume follower2 saya laaa....yg baca entry niii...sila lahhh...sila...jom kite join ramai2....marila kite memeriahkan lagi contest niiii....

ingat...tarikh tutup: 20/2/2011.....

Picture of You N Your Friends

salam korang....



I love this picture very very much...the reason is bcos i was the center of attraction here..( sudah semestinye la kannn...kann, aku yg bertunang ari tuu)

and, i love the hard bond of our friendship...

korang sume...I LOVE U alls so muchhh...hope this friendship will never end....forever, ok.. :)

*alaaa...Wina takde la dlm gambo niii....Wina blk awl*

Thursday, February 10, 2011

cari hadiah, JOMMMM...

salam korang....

cite pasal cuti CNY yg lepas....pagi2, mama dah kejut, tolong die masak...awl2 pagi tuuu...selalunye, ari2 cuti camginila, waktu utk golek2 ats katil kannn...malas gile nk bangun..setelah dikejut beribu2 kali, barula aku terbgn ngan sendirinye..nsb baik tak simbah ngan sebaldi air....

menu hari tu adalah tomyam, sambal sotong, ayam goreng...ermmm..lupa lakk...yg tu je la kott..simple2 je..then, mama suh pggl encik tunang lunch sekali...calling2, die sudi datang n terus rasa masakan yg saya masak...ooopppsss...bukan saya..mamalaa...kalo tak sedap, komplain kt mama ye...saya cume bersiang2 udang sotong, potong2 sayur....

lepas mkn, perut pun kenyang..apalagi, sambung tido la plak...hahahah..dasar pemals punye ank dara...ptg2, da rasa mls giler nk tdo, br ajk encik tunang kua...alalalala...siang kt die...die da sampai sini hampir seminggu, tapi tak penah jumpa lgpunn...so, msg encik tunang, ajk kua....die terus je kata YESSS....hihihi...

nk tau kitorg g mana...our fav place laa...mana lagi kalo bukan Gurney Plaza...kalo kt KL, sy suka g OU...takpe2..nnti, kite g sana ye...(saya lak yg kena amik ati sendiri)...nk g sana - overthe sea gituuu..kena naik feri atau bridge la...kalo naik bot or sampan kecik, confirm sampai lmbt....so, we decide to choose feri...and amazingly, tak ramai org tuuu....public holiday selalunye ramai org kannn..tggu berjam2 gitu nk naik satu feri.....tapi, ole sbb CNY, confirmly rakyat2 jelata yg berbangsa Cina tgh suka2 ati beraya sakan ngan famili tercinta....

dalam keta, kitorg dok bilang bape byk keta plate "P" dan plate luar...n kebanyakknye plate"W", plate "B" plate "A"...pendek kata plate2 luarlaa...rasa cam bukan kt Penang lakk...hehe....

sampai2 Gurney, byk giler kedai tak bukak...oooohhh...hampa sggh...takpelaa...nsb baik, kedai yg kitorang nk pegi tu, BUKAKKK....nk tau kitorg g kedai ape....layan gambo laaaa.....layannnn~~~~~


aksi skema, sopan ayu gituuu

da start dahhh

yo!!! PEACE!!!

jom bersama saya jln2 dlm Toys R Us niiii...coming..comingg

mula2 nmpk Ultraman....tepi, kecik sgt laaa

ada jugak satria baju hitam niii....takmola...cam mhl sket...

byknye hadiah2 utk Rayyan niii...rambang mata tuu..tak tau nk pilih yg mana satuuu

sy suka yg niiii...sambil drive, siap ada stereng, hon2 lagi, n signal kiri kanan..dan bole dgr lagu A-B-C.._Z. sesuai utk Rayyan bile masuk 6 bln

yeay...dpt 2 hadiahhh.....nk tau saya beli apa dan utk sape....tgguuuuuu!!!






Dannnnn...the most buruks photo of mine is.....







taraaaa....




buruk giler ok....hahahahahha...jom gelak ramai2....sian sape jd tunang die..

p/s: tuan blog mmg giler bergambo..tak kasi peluang langsung utk encik tunang...kuikuikui....
Related Posts with Thumbnails