Search This Blog

Wednesday, March 27, 2013

3 more days....but...

i'm still in office....hahahha...

omg...rasanye byk lg yg tak setel...skng ni pun da takleh fokus sgt ngan keja nii...asyik igt keja2 kt umah je...hantaran la, goodie bag laa, bilik yg tak berkemas lg laa...hohoho...byk nyee!!

so, ptg ni, after lunch, terus je nk blk..amik halfday n bole setelkan apa2 yg patut disetelkan...camnila wat keja last minute kann...cam semlm, br decide nk suh org wat hantaran...b4 ni smgt berkobar2 nk wat sendiri..DIY la kononnye..tp, memandangkan masa yg tak izinkan ni, terpaksa antar hantaran utk org gubah...

tapi..tapi...tapi...

nasib tak menyebelahiku...masa kt kedai tu, org tu suh amik brg siap2..nk pakai dulang mana n bunga apa..so, pusing2 satu kedai, dptla apa yg dihajati..then, once dia key in sume bnda, die br tnye, nk guna bile...bila aku kata nk guna this saturday, ohhh...terus dia menolak....3 ari lg ok!!! mana sempat dia nk wat...selalunye, org wat tempahan seminggu sebelum ari kenduri...huhuhu...very2 last minute kannn...nak tak nak aku kena wat sendiri laa....

semlm br siapkan satu dulang...ada 6dulang lg....cayok2 utk diri sendiri...ye la ngan tangn tak berseni ni mmg lembap cam siput laa...wat satu2..terkumit2...hahahaha...takpe2..effort yg penting kannn...

okla, sampai sini je update aku utk wedding...tak tau bile plak bole update lg b4 ari kejadian...

Wish me luck ok!!! :)

4 comments:

Z@i Z@mR33 said...

time2 cmni la kena byk bsabar & spare duit byk2 dlm tgn...msti ada bnda2 kecik yg nk beli time2 sblm knduri yg x penah kita pikir

anies muy hermosa said...

lorrr...napa x ckp...adik anies memang dok buat upah buat hantaran...hantaran anies kawen pun dia yg buat...

-cinta soFiaSafiya- said...

yeayea xlama dh...moga sume urusan dipermudah...tin akad nikah di masjid mana? ka dirumah....

nak join sekali in sha allah

Amanina said...

Hye..lama tak datang sini btw awk dh nk kawen..ohh congrats :)

Related Posts with Thumbnails