Search This Blog

Thursday, November 29, 2012

i'm so in LOVE with LONG..LONG VEIL....


sgt ohsemm kalo dpt veil yg pnjg2 gini kannn...(jom berangn!!!) kononnye nk wat tema ala2 fairy tale laaa.....arap2 dpt direalisasikan on my big day nnti...

semlm, lps opis terus je g terjah butik pengantin...da g booking n submit the design baju ngan veil pnjg ni sekali...arap2 dorang dpt wat ngan cntik n memuaskan ati i...tapi..memandangkan butik tu bukan drpd kalangan designer, aku tak beri setinggi2 harapan sgtla..(berbaloi ngan bujet yg ada nii)....biarla sekadar memuaskan ati...tak gituuu....sesuawai la ngan bayaran yg dikenakan...

b4 ni, my sis penah amik kt butik tu...dan mmg sume2 sgt puas ati...baju..mekap...henna...pelamin..sume2 laa...arap2 kali ni dorang tak menghampakan bakal pengantin cam aku niii....

she looks adorable in Hatta Dolmat's..3m long veil..

*nak kena wat checklist lepas ni....lg 4 bulan je lagi...dup dap...dup dapp...*

16 comments:

anies muy hermosa said...

yezzzz...cantikkkk...anies pun pakai long veil by http://assanweddings.blogspot.com/

engineer kalai said...

miyoko suki pakai apa pun cantik...

cha said...

cantik tp make sure kene ada org btul2 jaga la veil u kn kang tersangkut plak huhu

InaAchik said...

shantek! kaler pon mabeles!

Z@i Z@mR33 said...

x lama dh...yeaaaay

-cinta soFiaSafiya- said...

wahhh mcm xlama lg dh nak BIG DAY ni..tin jomlaa lepak sama-sama....rinduu woooo T__T

La dOLcE mEa_nAtt said...

betul tu...walopon bukan kalangan designer femes emes tapi harapnya cantik di mata dan di hati ....ala-ala pn jadik la

Siti Shuhadah said...

dah gi erk.. waaa..x sabar nak tgk baju tin.. nanti shu plak nak ke butik tu..hehehe..:)

MiYOKO SuKi said...

Anies --> sekali seumur hidup je nk merasa veil pnjg2 nii..hehehe

MiYOKO SuKi said...

cha --> risau gak tuuu...ada ke org nk jg veil perantin hot niii...

MiYOKO SuKi said...

InaAchik --> thanks..nnti, ko kena trn penang ye...

MiYOKO SuKi said...

Zai --> hihihi....maluu

MiYOKO SuKi said...

Nida --> jomm la lepak sekali..lama gile tak jmpa...

MiYOKO SuKi said...

La dolce --> arapan mmg setinggi gunung..arap2 menjadi...klo tak nangis tak berlagu

MiYOKO SuKi said...

shu --> nk booking apa lak tuuu

orked violet @ SYA said...

dear.. veil da siap?? hehehe

Related Posts with Thumbnails