Search This Blog

Friday, April 27, 2018

BAJU KURUNG JAMEELA BAJU RAYA MELETUP

HAMBOII TAK BERKEDIP MATA KAKAK EHH, CANTIKKKNYAA BAJU KURUNG BY BELLA AMMARA NI- JAMEELA KURUNG
.
INI berita gembira untuk penggemar Baju Kurung!!! Bella Ammara dah release new design yang gempak and hot tau. Bukan biasa biasa okay design kurung kalini. Haaaa, korang tak teringin ke nak berbaju baru?
.
Kalau korang nak tahu, #JameelaKurung ni doll top kurung tawwww sesuai sangat untuk kakak-kakak yang nak nampak ala ala princess tu, boleh la grab #JameelaKurung dari Bella Ammara ni. Rugi taw kalau tak beli! Takkan nak tengok je tuuu..
.
#JameelaKurung ni sesuai untuk semua okay. Especially untuk kakak-kakak yang nak nampak muda selalu tu, kalau pakai #JameelaKurung ni confirm nampak macam awek-awek gitu. Haaaa apaaaa lagi, jangan ragu-ragu okay dengan new design Bella Ammara ni!
.
Haa satu lagi kak belle nak bagitahu ni, material untuk #JameelaKurung ni Soft Texture Fabric tau. Material ni sangat selesa, dan cooling material.
.
Bukan tu jeeeeeeee, cutting #JameelaKurung ni confirm akan buat kakak-kakak semua nampak ayu, sedap je mata memandang. Yela, macam princess kan.

SEBAB KORANG PERLU DAPATKAN #JameelaKurung
  • Breast Feeding dan Wudhuk Friendly.
  • Doll cutting yang sangat cantik dan selesa
  • Material yang super comfy, cooling, tak mudah keduttt… (haaa, 5 bintang untuk yang ini)
.
baju raya





Punya lah cantik #Jameela Kurung ni sampai kawan-kawan pun jealous tengok kita kan. Oppssssss! Siapa lambat dia rugi okay. Sis pon rambang mata tengok #JameelaKurung ni. Apa tunggu lagi, cepat-cepat beli sebelum stock habis sebab #JameelaKurung ni laku keras tawwwww. Haa haaa siapa lambat dia melepas…

  • Website Bella Ammara :

6 comments:

Eyma Balkish said...

Cantik juga baju ini :)

Hans Hanis said...

wah lawa-lawa baju
raya sakan lah tahun nih
heheeh

nora noor said...

شركة تسليك مجاري بالاحساء

Abam Kie said...

wah! semua designnya cantik. kena belikan utk anak2 la nanti..

emalin mohd said...

Rupanya baju raya baru keluar sekarang ini. Hari tu pergi survey terawal sangat.

Dunia Zumal said...

Wah menarik designnya

Related Posts with Thumbnails