Search This Blog

Thursday, April 05, 2018

Fashion Show Koleksi Raya Leeyanarahman 2018

Salam dan selamat sejahtera. Minggu lepas, butik LeeyanaRahman telah mengadakan pertunjukan Fashion koleksi Raya di Rooftop Garden, the Majestic Hotel. Sekurang2nye 50 design baju telah di pertontonkan semasa majlis fashion show tersebut. Antara design yang hot dan cantik adalah design jubah yang terkini, baju kurung peplum yang meletup, baju kurung Vietnam. Artis2 jugak ramai yang turut hadir dalam majlis tu termasuk heroin "Tiada Arah jodoh kite" dan juga Marsha sebagai artis undangan pada malam tu.



baju raya 2018


baju raya



jubah raya



baju melayu pun ade.

Couple set
design mak and anak
Terima kasih kepada yang sudi datang support LeeyanaRahman dan and team walaupun hujan lebat dari petang sebelum bermulanya majlis. Tapi Alhamdulillah majlis berjalan dengan lancar dan hujan berhenti dengan serta merta tepat jam 8:30 malam.

Sape yang berminat dengan baju2 leeyanaraya, bolela order melalui official personal shopper. Order daripada PS adalah diutamakan dan selebihnye akan dibawa masuk ke butik. Aku adalah salah seorang official PS ye...sape nak, bole wasap sis ye. klik link 

6 comments:

mamapp said...

Canntiknya baju Raya. Ada juga yg combination moden Dan traditional. Kreatif

MisDiarios said...

not bad collection raya tahun ni..rambang mata..

Carly Fifie said...

Cantik and kreatif.. :D

Hans Hanis said...

wahhh
nampak lawa baju2 nih

Azah Rahaman said...

baju melayu masih kekalkan tradisi. terfikir jugak tahun ni nak beli baju mcm mana la. trend lajuuu sangat sampai kita tak sempat ikut. haha

Dunia Zumal said...

Cantik-cantik pakaian yang digayakan tu

Related Posts with Thumbnails