Search This Blog

Thursday, April 12, 2018

REBECCA DRESS - JUBAH MUSLIMAH FROM BELLA AMMARA

Salam korang, let me share satu jubah muslimah yang best untuk dipakai di pagi Aidilfitri nanti.

#RabeccaDress dengan detailing panel yang super awesome, cantik gila sampai suami terbeliak biji mata.
.
Ada yang suka dengan baju yang simple, tapi bila pakai yang ada sedikit detailing dramatic terus rasa cantik, lain dari yang lain.. yaaa betul tu, korang pernah dengar tak, simple is extra?? Ini lahhh yang buat kak belle release #Rabecca Dress
.
bella ammara


Kak Belle percaya yang sedikit detailing panel pada bahagian bawah dress memang bagi efek wow pada keseluruhan #RabeccaDress. PERCAYALAH!!! Suami tengok mata tak berkedip tauuuuuuu!!!
.
Ada banyak sebab korang tak perlu fikir banyak kali untuk grab #RabeccaDress ni….Okay first sekali of course lahhh material yang super best kannn! Bagi #RabeccaDress kita menggunakan material Matte Satin Exclusive. Material ni sangat cantik, lembut dan tidak terlalu shining bila dipakai, kalau kena matahari pun,, tak deee nya makcik sebelah nak silau mata dia, sakit mata ada lah sebab #RabeccaDress ni cantik gila! Selain tu #RabeccaDress beri sentuhan yang menarik kepada setiap pemakai. Menarik mcm mana ya??? Kena lahh beli duluuuuu!!!!
.
Kalau korang nak tahu, material bagi #RabeccaDress sangat mudah untuk diuruskan,, haaaa part ni mesti ramai yang suka.. korang nak tahu tak kenapa? Sebab Material ni mudah untuk iron, hahaah.. senangnyaa! Opssss kalau tanak iron punnn taka pa tau,, sebab memang tak Nampak kedut langsung!
.
jubah
Add caption


Kak Belle nak bagi tahu ni,,, #RabeccaDress ni kita keluarkan 4 colour yang superrrr cantik and sangat exclusive! Confirm korang tak boleh tidur malam sebab stress nak pilih colour yang mana satu.. elehhhh tak payah pening-pening!! #BALovers grab je semua colourrrr yang ada.. Sebab colour yang Kak Bella bagi ni memang tersangat cantik lah.
.
Korang tahu tak, actually, #RabeccaDress ni sesuai jeee untuk pegi mana-mana pun, nak pergi office pun ok, nak pergi kelas pun onz, kalau pergi dating dengan cik abang sayang punnn sweet jeeeee… haishhhhhh,,,,!!!! Terus dia ajak rombongan meminang weiii!
.


Banyak dah yang Kak Bella inform ni, tak kan still tak caya kot #BAlovers? So apa lagi #BAlovers, grab laa banyak-banyak #RabeccaDress yang terlampau meletop ni. Confirm korang suka laa dengan #RabeccaDress ni.
.
Ada banyak cara untuk korang dapatkan #RabeccaJubah dari Bella Ammara ni ya. Sis boleh dapatkan di
• Website Bella Ammara :
www.bellaammara.com
www.bellaammara.com
www.bellaammara.com

• Whatsaap

.
• Butik-butik Bella Ammara
Shah Alam: www.belleyahya.com/BAshahalam
Kuala Lumpur: www.belleyahya.com/BAkualalumpur
Bangi : www.belleyahya.com/BAbangi
Johor Bahru: www.belleyahya.com/BAjohorbahru
Kuantan: www,belleyahya.com/BAkuantan
Sungai Petani: www.belleyahya.com/BAsungaipetani.



Rabecca Jubah
Design: Dress cutting with fluted detailing
Material: Matte Satin Exclusive Lightweight Flowing
Detailing: BA Plate
Feature: Hidden Pocket, Breast Feeding and Wudhu Friendly
.
Colour: Navy blue, Apple Green, Dusty Purple, Creamy Latte
Price: RM119 GST included
Release Date:
.
Product Care: Suitable for machine wash. Iron steam or dry with medium heat
.
Available at website www.bellaammara.com and ALL Bella Ammara Boutique
.

15 comments:

emalin mohd said...

Simple tapi nampak elegan

Mimi Azirah said...

Memang cantiklah jubah bella ammara nih.nampak cantik terletak bila pakai

Amanda Suria said...

Memang along selalu beli jubah bella ammara ni untuk Dania..memang dia minat sangat..mama dia ni je ntah bila nak pakai Jubah...hahahaha

Ana Suhana said...

Cantik sgt. Memang suka jubah BA dr dulu lg.

Abam Kie said...

The beautiful design that will attract many women to buy one....

Jom sertai giveaway yg sdg berlangsung di blog Abam Kie? Terima kasih.

http://www.zukidin.com/2018/04/spm-result-giveaway.html

Radhia Razali said...

suka denga dress bella ammara..design nya fresh sangat

Del Asyraf said...

mood rayaa...bajuu raya baruu huhu blogwalking here

ai said...

Semalam baru pergi bella ammara.. tengok koleksi raya..

Warisan Petani said...

Nampak cantik modelnya.

Farahain ZFA said...

hai ain datang singgah sini dan follow awak. salam perkenalan :)
sincerely , farahain zfa

SITI AWADAH said...

1st time datang sini terus singgah. Salam kenal =D

Cik Yaya said...

cantik klo kena dgn pemakainya..huhu

Mrs Fuzy Hamid said...

nampak cantik dan yg penting tak payah gosok.hehehe

mama tisya said...

cantik yg biru tu

Dunia Zumal said...

Cantiknya

Related Posts with Thumbnails