Search This Blog

Wednesday, January 09, 2013

Jalan-jalan di PAVILION

Salam korang.....sihat???

nk cite pasal PAVILION....apa yg best sgt ek?? aku teruja nk tulis pasal ni sbb first time jejakkan kaki kt sana...hehehe...(jakun sgt kann)..maklumla masa study dulu, mana ada lg pavilion ni...yg ada hanayala BB plaza, sg wang, low yat..yg tu mmg da ada laa...tmpt fevret aku dating (dolu2la) KLCC...hahahaha...curlass kannn...bukan nk shopping pun...sbbnye yg tula satu2 tmpt yg senang nk g..amik PUTRA LRT from terminal putra, after 30min da sampai KLCC....senang gituu....

eh..eh...asal cite pasal dating2 niii...back to main subject.....sape yg dok KL mesti da pegi berjuta2 kali ke pavilion ni kann...aku yg dok penang nii, jgn habaqla...br sekali je kott....takde apa sgt laa...sumenye butik mhl2 gituu-burberry, prada, gucci, versace..(u named it..sumenye ada)..klo ada duit beribu riban bolela gi sana....aku g sana pun, just jln2 amik gambo...hehehe...lg satu, PAVILION mengingatkan aku kepada WASHINGTON SQUARE...owh!! i missed that place so much...jln sorang2, shopping sorang2, minum kopi sorang2, drive sorang2....rindunye waktu tuu,,,duit berkepuk2, shopping tanpa igt apa2...hahahaha....


Photobucket
comel kan kek tiffany n co niii....sbb apa ada patung yg pakai tdg..sbbnye ni, waktu lps Syawal dolu....

Photobucket
model beg PRADA...

Photobucket
sapa2 nk teringin mkn makanan penang pun ada kt sini...char koey teow...pasembuq..laksa penang..sumenye ada..

Photobucket
dua beradik serba pink depan starhill...eh, tu mama sy la...

Photobucket
ramai giler org waktu nii....rasanye takdak cuti apa2 punn

Photobucket
one of my fav shop....tp, kt sini tk berani nk msk...klo dulu, kt US, suka hati je kua-msk...sbbnye, org sana baik2 je...tak expect pun kita nk beli..lyn kita elok je...klo tak beli pun, rasa ok je...ada satu masa tu, siap bertukar2 no fon lg ngan staff dia...how i miss US...bila dpt pegi lg ni, Bos...hehehe...


Tapi, lps ni, kalo dpt pegi US pun, sure da tak bole shopping suka2 hati kann...da ada komitmen ni, kena pk org lain plak..tak bole pk pala hotak sendiri je...skng ni pun, bila rasa nk shopping, tutup mata je sbb rs duit tu nk guna utk bnda yg lbh penting lg....(ok takde kaitan ngan PAVILION....hehehe)

*jom g lunch, korang...

4 comments:

anies muy hermosa said...

ur mama nampak "muda's" glerrrr..skali pandang memang kata 2 beradik...selim river sungguh...
kedai branded dkt malaysia nie memang mcm 2 erk...pelanggan masuk kedai tgk atas bawah...klu pakai bodoh jew...memang x la dia nak layan...mcm la dia mampu sgt nak pakai apa yg ada dlm kedai dia keja...

MiYOKO SuKi said...

anies --> mak tin lg slim dr tin kann...haishh..tak leh jd niii...

khadijah said...

wow, ingat memang siblings, tak sangak tu ur mom, bestnye nak nampak mude cam ni selalu la... dija baru follow ur blog.. bile free singgah la blog dija.. salam kenal :)

engineer kalai said...

lawa ngat aih....

Related Posts with Thumbnails