Search This Blog

Friday, January 25, 2013

tuan tanah blog SHU SHINJU da NIKAH...

salam korang....

ALhamdulilah, semlm seorg lagi blogger telah menamatkan zaman bujangnye...sapa yg tak kenal acu aka SHU SHINJU kann... klik utk ke blog beliau

aku rasa most of my trafik coming from her blog...so, kwn2 SHU, surela jd kawan2 aku jugak...tak gituuu...hehehe....

Yg Bestnye aku jd tukang kepit si pengantin..tp, tak dak wat apa sgt pun..tukang kepit ni asyik lari dr tggjawab je...hehehe...apa2pun, aku da wat yg da best...arap2 ada gambo aku bersama pengantin masa dlm Mesjid tu ye...tmpt2 lain, aku tak follow...hehehe...

btw, aku nk ucapkan selamat pengantin baru utk SHU dan pasangan beliau fairuz...selamat menempuhi alam baru...semoga hidup bahgia, kekal selama2nya sampai ke anak cucu...NEXT...my turn plak...aku lak yg berdebar2 niii...takde progress lg since last last update....

 photo IMG_20130124_5_zpscdbee88a.png
masa ni br je abih mekap....cntik sgt mekap shu niii..sgt2 cntik!!.aku sukaa...sbb nnti, aku pun mekap kt sini jugakkk....

 photo IMG_20130124_3_zps1f054316.png
time ni still CIK SHU...tak jd lg PUAN...hehehe....da rasmi dok ats pelamin dulu...

 photo IMG_20130124_2_zpsd54e3925.png
amik gambo ngan bubble talk... PLS PRAY FOR US....SHU n suami...aku n bkl somi...ceewaahhhh!!

 photo IMG_20130124_4_zps16cb1be8.png
ni sume blogger jugakk...br ku perasan...aku sorang je yg tak kawen lg...dorang sume kawen awl...aku je yg lambat...AN-DAR-TU gituuu...hihihi

 photo 20130124_150521_zpscb46f62b.jpg
skip gambo ijab-qabul kt mesjid...sorry SHU...gambo byk tak cntik sbb amik guna hset je...korang tggu gambo cntik2 shu drpd blog beliau ye..btw, suka sgt ngan bj dia...n kaler dia n veil dia yg full beading tuuu...u look gojes, shu...seriusly...

 photo IMG_20130124_1_zps543c161e.png
WHO's NEXT??  terketar2 amik gambo nii...kanan nk tekan kamera..satu lg nk pegang ituu..... I"M NEXT...hihihi


so, tu je la aku bole share kt korang...nk tgk gambo byk2 lg bole g tgk sendiri kt blog SHU SHINJU ye...
bestla shu da lega skang...aku yg tak lega la...bj tak siap lg...sume bnda tak siap lg...haishhh...

9 comments:

Siti Shuhadah said...

TQ tin for this entry...

seriusly, b4 majlis shu x confident lgsg... tin tau kan... tapi, sgt alhamdulillah... Allah bantu hambanya nak bina masjid...

Tq again..again & again... sayang tin.. resepsi plak k..jgn x jadi plak..

orked violet @ SYA said...

whoooaaaa....best nye jadik pengapit!!!!

cha said...

comel je pengantin :)

lepas ni your turn plak hehe dupdapdupdap

aminatulmimi ismail said...

Lwanya baju peplum. Beli or buat kat mana?

MiYOKO SuKi said...

shu --> not a big deal... :)
Alhamdulillah..sumenye berjln lancar..

MiYOKO SuKi said...

SYA --> best jugak jd tukang kepit..

MiYOKO SuKi said...

cha --> tkt gak niii....dupdapdupdap

MiYOKO SuKi said...

aminatulmimi --> bj beli online...then patching lace...

-cinta soFiaSafiya- said...

hahahahah bukan andartu laa.....hihih lawaklaa titin ni..

tp bestttt, kan senang nak kmpl mcm ni selalu kan....

pasni tggg RESEPSI shud PASTU nikah tin plak...

weoLss dh tempah baju gituu <3

Related Posts with Thumbnails