Search This Blog

Thursday, January 03, 2013

Successful people

salam sume...

jom kite memotivasikan diri kita sempena awl tahun niii....kt bwh ni, ada dinyatakan ciri2 org yg berjaya dan tidak...korang pilihla yg mana satu yg seswai utk diri korang...

nmpknya, cam aku more to unsuccessful. alamak...kena berubah niii....perlu sgt2 utk berubah...

--> jgn berdendam...hmmm...sampai skang masih simpan itu dendam...tak tau camne nk buang dendam tu jauh2....tp, takdela teruk sgt...level nye cume setinggi busut di blkg umah...hehe...

--> watch tv everyday?? alamak...ni pun tak bole ke...hihihi...suka sgt wat bnda alah nii..maklumla takde apa nk wat...tp, skang da ada hobi br...menjahit manik...hehehe...tak sabo nk tggu bj nikahku..bolela jht sana sini ..


Photobucket

Lagi satu, kalo nk berjaya kita kena step out from ur comfort zone...jgn dok berada dlm tmpat yg sama je...cuba smtg new...try smtg yg challenging...walaupun kita rasa tak mampu...tapi, belum cuba belum tahu kann....jom ramai2 jadi org2 yg BERJAYA or SUCCESSFUL.

"SUCCESSFUL PEOPLE KEEP MOVING. THEY MAKE MISTAKES but THEY DONT QUIT" - Conrad Hilton

1 comment:

Azizah Najib said...

nice one hahaha x penah gi jmp carta ni ^^

Related Posts with Thumbnails