Search This Blog

Tuesday, February 19, 2013

never give up in life...jgn berputus asa...berusaha!!!

salam korang...

kite lupakan sejenak pasal baju nikah yg tak jadi tuuu...bile igt n igt pasal tu mmg stress ok.semak kepala otak nii..InsyaAllah, maybe bole diselamatkan lg...lgpun ada satu bulan utk fix everything...

selain big things yg akan berlaku bln dpn, ada lg satu changes yg akan aku lakukan...hmmm...actually, mmg susah nk wat keputusan...tapi..tapi...keinginan tu mmg da ada...sbb tu aku teruskan jugak...

InsyaAllah, ari Sabtu ni bermulala hidupku sebagai separa pelajar dan separa pekerja...ye...mmg susah nk pikul tanggungjawab n komitmen tuu..tp, kena kuatkan hati ni jugakk...tmbh2 lg bulan depan, tambah lg satu komitmen besar...adakah aku mampu menanggung sumenye....we wait n see laaa...klo aku ngomel2 kt sini, maknanye tak tahan le tuwww....

InsyaAllah, di mana ada kemahuan, di situ ada jln kan...nk seribu daya, tak nak seribu dalih kann...tui ka peribahasa niii...betuila kott....

masa briefing aritu, dia ada tunjuk satu video niii...video pasal Never give up in life..its about seorang insan yg tak punya tangan n kaki...tp, dia dah ada MASTER...waaaa....ni meningkatkan semangat ku utk terus kuat n belajr bersggh2 utk segemgam Master...

korang doakan utk aku terus kuat, bersemgat n berjaya ye...




*masa tgk video ni, airmataku hampir mengalir...tgk betapa susahnye dia nk bgn tanpa kaki n tangan..tp die tetap berusaha walaupun berkali2 gagal...*

4 comments:

ina khairina said...

good luck tin....in sha Allah tin boleh!k.ina doakan....

MiYOKO SuKi said...

thanks, k.ina

Siti Shuhadah said...

insya Allah..u go gurl !!!

FarizAtie said...

insyaallah everything will be fine ya..^_^

salam perkenalan dr atie..^_^
list u in my blog keh

Related Posts with Thumbnails