Search This Blog

Thursday, December 07, 2017

Jubah plain simple dan awesome

KHAS BAGI YANG SUKAKAN MATERIAL YANG RICH AND EXCLUSIVE- Bella Basic Jubah
.
#BellaBasicJubah yang paling hot selling dari Bella Ammara ni memudahkan korang semua!. Betul sis cakap, sebab sis pun rasa benda yang sama..
.
-------------------------------------------------------------------------------
6 Sebab untuk korang grab Bella Basic Jubah dengan segera
--------------------------------------------------------------------------------

1.      Menggunakan material Matte Satin Exclusive. Material ni sangattttt cantikkk, bagi sis material ni bagi effect look rich pada jubah. Sebab material ni tidak terlalu berkilat, dan tidak terlalu plain, ada shining tapi tersangatlahhh minimum.
2.      Selain tu, material Matte Satin Exclusive ini memudahkan korang sebab tak payah susah-susah iron teruk-teruk. Wahhhhhhh… 5 minit pun dah cukup untuk iron Bella Basic Jubah ni… (like banyak-banyak pls untuk yg ni)
3.      Ada 6 pilihan colour yang sangat cantik dan awesome. Semua niiiii colour favourite #BellaAmmaraLovers. Hiiiiiii… confirm tak tidur malam fikir nak grab colour yg mana satu….
4.      Sesuai untuk semua occasion. korang pakai pergi mana pun tak akan nampak overdress, sesuai je untuk semua jenis majlis, formal ke, semi-formal ke atau pun casual. Wahhhh senangnya! Tak payah pening2 nak cari baju lepas ni kan?
5.      #BellaBasicJubah ni ada poket tau di sebelah kanan, soo kalau nak letak kunci kereta ke, handphone ke, purse ke muat je,, tak payah susah-susah bawak handbag. Seeee #BellaBasicJubah ni memudahkan korang Kan? Tunggu apa lagi? Cepat2 beli yaaa
6.      Haishhhhh,, banyak sangat dah sebab  sise bagi ni, tak kan tak cukup convincing lagi #BellaAmmaraLovers?????

Harga #BellaBasicJubah yang Bella Amamara tawarkan ni terlalu murah dan mampu milik oleh semua peringkat gaji, jadi tak kan beli untuk awak je? Alang-alang beli tu jangan lupa belikan untuk kawan rapat, adik, mak, mak mertua atau bakal mak mertua.. (auuuuu)









Ada banyak cara korang semua boleh purchase #BellaBasicJubah dari Bella Ammara ni ya.
korang boleh dapatkan di
• Website Bella Ammara :
www.bellaammara.com
www.bellaammara.com
www.bellaammara.com

• Whatsaap
WASAP_AND_SAY_HI_HI

.
• Butik-butik Bella Ammara
Shah Alam: www.belleyahya.com/BAshahalam
Kuala Lumpur: www.belleyahya.com/BAkualalumpur
Bangi : www.belleyahya.com/BAbangi
Johor Bahru: www.belleyahya.com/BAjohorbahru
Kuantan: www,belleyahya.com/BAkuantan
Sungai Petani: www.belleyahya.com/BAsungaipetani.


• Authorize Dropship Bella Ammara
WASAP_AND_SAY_HI_HI

1 comment:

MommaVogueHD Noriza Abdul Rahman said...

Nampak flowy jer jubah ni. cantik!

Related Posts with Thumbnails