Search This Blog

Friday, December 08, 2017

Pemandangan indah dari TIngkat 17 kat Gurney Drive

salam jumaat uolss...

yeay!! esok da sabtu kan..capat sangat la masa berlalu...ni, aku nk share view2 yang cntik daripada Tingkat 17 sebuah Kondominum kat Penang...

ni, sebenarnye percutian singkat aku ke Penang minggu lepas...hahaha...bercuti la sgt kann...padahal stay kat Penang jugak...saja je nak meraikan adik ku yang balik drpd KL..so, kitorang pun booking la homestay tepi laut area Gurney ni...

jom layan gambo2 dulu....nnti, aku update pasal homestay ni plak ye...

pembangunan yang pesat kt penang ni...laut pun nak ditambun lagi....

satu lagi kondo kt depan kondo yg kitorg duduk ni..

bole nmpak mainland drpd sini...

from here bole nmpak Gunung Jerai....lepas ni, kite g panjat Gunung Jerai plak laa....

bole lepal2 kat balcony tgk view laut dan gunung...tapi, budak2 memang tak berani nk kua kat sini...sume gayat kott...

tu, di seberang laut bole nmpak Butterworth..

tuan tanah nk ber OOTD kat sini jugakkk

OOTD lagi

jangan dikenang orang yang jauh....ade kat depan mata je tuuu..hihihi
next week, aku cite pasal homestay yang aku duduk nii ye...

6 comments:

Mizz'strawery Smile said...

Sorry menyampuk! Kalau sudi,jom join segment Hana :D

http://pululudreams.blogspot.my/2017/12/segment-friendly-by-hana.html

Nurul Syahirah said...

huhuhu.. cantiknya pemandangan :D

Nurul singgah & follow sini ~ http://www.syahirahvaliant.com/

Movie free HD said...

orang pertama comment :) btw nice view penang area mana view tu :)

mama tisya said...

syok tgk view laut dr tingkat 17 tu

ai said...

nice view sangat ni. hope dapat jejak penang gak. lama tak ke sana.

sHaRiNa eLyaNa said...

damainya view hihi

Related Posts with Thumbnails