Search This Blog

Monday, December 04, 2017

Japaneese cotton murah





KAIN UNTUK KAKAK BUAT BAJU PERGI KENDURI

salam uolsss....hujung2 tahun ni sure banyak kenduri kann...sape yang suke pakai japaneese cotton bolela window shopping kat sini...cuci2 mata tgk kain japaneese cotton nii...

Harga yang ditawarkan adalah sgt berpatutan..super crazy murah setanding ngan quality kain yang bermutu tinggi...sangat2 berbaloi kalo dpt beli...waaaahhhh!!! sape tak nak kann...


Beli kain dari Bella Ammara Textile lepas tu boleh tempah rekaan kesukaan korang, sesuai juga kalau nak pakai sedondon dengan family attend kenduri nanti. 

KELEBIHAN BATEX JAPANESE COTTON
  • -Kain 4 meter (45”) 
  • -Kualiti kain yang bermutu tinggi
  • -Design dan corak kain yang terbahru 
  • -Tidak mudah berbulu 
  • -Tidak akan mengecut selepas basuh 
  • -Kain yang lembut 
  • -Tidak jarang 
  • -Tidak akan mudah luntur warna selepas basuhan 
  • -Material kain yang sejuk dan selesa walaupun pakai seharian
  • -Sesuai di buat baju kurung atau jubah

sape berminat bole wasap no kt bawah ye....












Ammara ya

4 comments:

Amanda Suria said...

Wah...cantik2 la...Titin memang sama ngan along la..kalau bab kain bukan main giler lagi...macam along..pi mana- mana baik luar ke dalam negeri ke mesti beli kain...pas tu peram lama2...

Raydah said...

cntikkkkkkk. serius cntik. hehe i just love the word Japanese and semua jd cantik. but it's true mmg cntik. i love it.

jmput jugak join n meriahkan segmen GA kt sini

http://www.raydahalhabsyi.com/2017/11/comeback-giveaway-by-raydah-alhabsyi.html

Mizz'strawery Smile said...

Comelnya! Hana tak pernah ambil tau tentang jenis2 kain ni.hahahah

Sofea Effendi said...

Japanese cotton mmg terbaik kan tin. Sofea pun suka leh pakai g kje n kenduri2 x panas bestt n paling penting corak semua comel2

Related Posts with Thumbnails