Lunchtime di Blackwood | Salam korang...da lama entry ni stay dlm draft..hahaha....mood nk update tu tak sampai2... skang brla bole update cite pasal 2 miggu lepas ni.
Makanan kat sini sgt sedap. memang sesuai sangat ngan tekak ku yang nak makan Italian food especially pasta dia...sedap sgt...sebab cafe ni ada masukkan ciri masakan kemelayuan. selalunye kalo kite makan pasta, sure masam2 kan. tapi kt cafe ni, dorang menyediakna pasta yang masam dan ditambah dengan sedikit kepedasan. i like sgt!!!Ynag tak bestnye, servis dorang agak lambat. Hampir 45 minit jugak aku tunggu makanan untuk sampai. tu, aku g makan sorang2. kalo ngan famili sure lagi lambat. Dorang entertain org yg wat reservation. So, sape nak makan kt situ, kena wat reservation dulu. i mean during peak hour. kalo lepas waktu tu, bolela nak lepak2 dan makan kat situ.
suasana tenang di blacwood cafe |
Ade 15% discount untuk members. i'm one of the members...tunjuk badge je... |
Menu pasta |
Ice lemon tea agak mahal. RM9 uolsss |
puas hati dapat makan spageti marinara ni. portion besar n seafood pun banyak ngan sotong, udang dan kupang (mussel). |
So, sape2 nak menikmati hidangan istimewa terutamanya makanan western dan pasta, bole terjah kafe dorang kat alamat di bawah:
Blackwood Kulim
342C Tingkat Bawah, Jalan Seraya Indah 1&2,
Taman Seraya Indah 1 & 2
09000, Kulim, Kedah.
Tel: 04905732 | Operation Hours: 12 pm – 11.00 pm
Blackwood Kangar
Galeri 28, 6/8 Persiaran Jubli Emas,
01000, Kangar,Perlis
Blackwood Arau
Tingkat Bawah, Lot 3968, Kompleks Arau,
02600, Arau, Perlis
Blackwood Changlun
Roti Bakar Kopitiam Sdn. Bhd
Jalan Changlun, Depan Pasaraya C-Mart,
Pekan Changlun 2,
Changlun, Kedah
https://blackwood.my/
4 comments:
Adui laaa..drooling je tengok spagheti penuh pinggan tu
Zumal tak pernah jejak kaki kat Blackwood sebab tahu harganya mahal... Hehe
alaaa kenapa jauh sangat tapi tgk deco die menarik nok
Saya cukup tak suka tunggu order lambat..pernah nak makan dekat secret recipe..punya lama duk tunggu org amik order.last last blah mcm tuh je mkn tempat lain
Post a Comment