Search This Blog

Wednesday, February 07, 2018

Cara Nak dapatkan Photobook Percuma. hanya bayar postage fee je...

Salam korang,

Barang free, sape yang tak excited kannn....
Sebab korang tanya hakak pon gigih jugakla nk share macam mana cara wt photobook free ni😚

BARANG FREE MESTI DIKONGSI KAN😂

Cara2:

1) Download Apps Photobook

2) Lepas Download, gi dekat Setting dulu untuk Daftar (masukkan nama, alamat dan no phone)

3) Pilih 6 x 6 Simple Book

4) Pilih 20 keping gambar (klu pilih lebih nnti cas lebih tp still murah lg, so terpulangla) Kemudian tekan NEXT susun la gambar tu

5) Anda jugak boleh tulis Nama utk belakang photobook tu

6) Pilih Premium Silk kemudian tekan Chekout

7) Masukkan code. Ni hakak share byk2 code boleh wt byk2 photobook try la guna rasanya semua boleh guna lg 😍😚

Kod

Bnarapbww
Harianmetro
Beritaharian
Merrybook
Sweetbook
Newyearsb

8) Yeahhh setel tunggula  gdex dtg 😊


my photobook yang da sampai... :)

Yeay!!..suka...suka!!

Yeay!!!

JANGAN LUPA SHARE.. 😍😂


6 comments:

mamapp said...

Mama suka belinyg free mcm ni Tq ye

Raydah said...

macam nak jugak jeee

Dunia Zumal said...

Wah,menarik ni... Nak juga...

Izzati Amira said...

thanks sebab share byk2. haritu try jugak guna merrybook. hehehe #salamperkenalan

Mimi Azirah said...

Memang suka brg brg free ni..ok nanti nak donlod app photobook jugaklah..duk smpan gmbr byk dlm fon

Mimi Azirah said...

Memang suka brg brg free ni..ok nanti nak donlod app photobook jugaklah..duk smpan gmbr byk dlm fon

Related Posts with Thumbnails