Search This Blog

Friday, February 02, 2018

Transformers di Penang

Transformer di Penang | Salam Jumaat. lama tak bersiaran kat sini. sape da pegi melawat transformers kat penang ni. aku pun tau kewujudan robot ni 2 bulan yang lepas. padahal da lama kot robot ni berdiri kat situ.


Transformers ni ade dipamerkan kat  Penang TIme Square. KL ade TIme Square.. Penang pun ade gak. Penang Time Square is an ongoing urban redevelopment project in George Town, Penang, Malaysia. It is located at Dato Keramat Road in the city centre, and comprises office blocks, condominiums, a shopping mall and an outdoor plaza. (Wikipedia)

Anak2 ku suma takut dengan transformers...nangis2 takut tgk robot tu...takut robot tu nak makan dorang kot...hahahha...

layan gambo je la ye...


time square penang



di penang





sape nak pegi melawat transformer bole g kat alamat di bawah:
Penang Times Square
Address144, Jalan Dato Keramat, George Town, 10150 George Town, Pulau Pinang

6 comments:

Cik Rose said...

Wahhh ni kalau bawa anak sedara rose ni mesti dorang seronok!

mamapp said...

Woohoo bestnya Ada transformer

Hans said...

best nya dapat bergambar dengan transformers bumble bee..hehehe

anak denesor said...

omaiii! transformer..mmg minat sgt nih..haaa boleh pergi juga la ni nnti

Dunia Zumal said...

Pernah nampak hari tu tapi parking asyik full je... Nak jalan jauh kaki problem... Sedih tak dapat selfie, huhu...

Mimi Azirah said...

Nasib baik jauh nun kat Penang..kalau tak lama dah terjah sana

Related Posts with Thumbnails