Search This Blog

Friday, July 06, 2018

Meriahnya raya bersama tudung Ariani

Salam korang

Salam jumaat korang. Tiap2 tahun, sis memang tak penah missed shopping di Ariani. So far, sis sgt suka pakai tudung Ariani ni. Mmg serasi sgt dengan sis. Ye la, kalo nak pakai tudung quack quack tk mampu rasanya.. hrga mahal dan nnti tk terpakai sbb sayang nk cucuk pin sana sini. Sis penah beli tdg quack quack dua thn lps . Tp pkai sekali sekala je sbb sayang nk cucuk2 pin. Kalo nk pakai tiap2 ari lg la sayang kan.

So, pilihan tudung raya sis tahun ni, tentula tudung ARIANI. kainnye lembut dan sedap di pakai. Ade pelbagai jenis pattern dan corak. Ade shawl, instant dan square. Pilihan sis adalah long shawl dan instant. Instant senang sket nak pakai... sarung dan pin kan je....maklumla sis ni mak anak dua yang masih kecik ni. memang selalu kena cepat bersiap. kalo tak ade je yang bising kt belakang...hahaha...

layan koleksi shawl ARIANI sis tahun ni... :)

tudung raya

shawl





sape berminat bole terjah butik ARIANI berdekatan ngan korang. dengar kata skang ni, ade sales... kalo nk shopping online, bole pergi kt website dorang ARIANI.COM


2 comments:

Raydah said...

uwahhh banyaknye koleksi ariani. ariani punye collection is not my fav so I've never had one haha..

Amanda Suria said...

Tudung Ariani ni kalau ada yang minat walau mahal tetap beli kan..adik along si Lisa memang pakai Ariani..tapi dia beli time sales la..kalau tak slaes me

Related Posts with Thumbnails