Search This Blog

Tuesday, July 03, 2018

Photoshoot Raya 2018

Salam 18 Syawal

Cepatnye masa berlalu. Da 18 hari kite beraya. Aku masih lg dlm mood raya. Sbb tu blog pun tak berupdate lg ni.. hahaha..

Nak cite pasal photoshoot raya. Ni first time aku berphoto shoot. Sush jugak sebenarnye. Yela ngan anak kecik yang tak beri kerjasama. Memang susahla nak bergambo. Si kecik tu asyik lari ke sana dan ke sini. Yang kakaknye da bole handle sket. Sbb da besar. Yang adik tu wat mama pening. Photographer pun pening sekali.. ye la.. die terpaksa jerit2 barula adik nak pandang kamera. Dahla puasa kannn. Dugaan jugak utk photographer..

Btw, outputnye sgt cantik. Da la aku dpt hrga promosi sbb booking awl.. so sape berminat bolela terjah instagram dorang ni:
yatiezaki_official_STUDIO

tapi, dorang base kt Penang...sape org penang n belah utara, bolela p terjah.. :)







gambo ni paling susah nak amik...ni secara spontan je adik nak salam tgn kakaknye tu...tgk seblh tgk pegang toy lg...heheh

8 comments:

mama tisya said...

dpt photoshoot raya kt studio mmg terbaik la gmbrnya..tk pernh photoshoot kt studio sbb husband tk suka..redho je la isterinya hehe...nasibaik pernh photoshoot studio ngan kwn2...salam aidilfitri

Ana Suhana said...

Amboi meriah bergambar dalam studio tu haa. Trend skrg kan.

Del Asyraf said...

cantik raya sis..Del punya gambar photoshoot dekat jambatan jer. berpeluh2 dipagi raya. haha
www.cakapsinilah.com

Ummul Azkee said...

cantiknya gambar raya..

Ummul Azkee said...

cantiknya gambar raya

Mrs. A said...

Selamat hari raya Aidilfitri.
Wah cantik-cantik gambar photoshoot tu

mamapp said...

wah suka mama tgk gambar raya korang.. cantik2 lah

Amanda Suria said...

Suka tengok orang buat photoshoot raya..macam best jer kan..sendiri buat sendiri nyer photoshoot biasa2 je..next time nak cuba la..baju meletop!!

Related Posts with Thumbnails