Search This Blog

Wednesday, July 11, 2018

Baju Kurung Simple dan Basic Lady Bella Kurung

Salam korang

PENYELESAIAN PADA YANG SUKA SIMPLE DAN BASIC-Lady Bella Kurung
.
Kak Belle tahu ada #BellaAmmaraLovers yang suka basic outfit kan? Yang simple, tak ada apa-apa perincian, tak sarat dengan apa-apa design. Yang plain saja.. kan? Sapa mcm ni? Sebab Kak Belle pun kadang-kadang mcm ni, tak suka pakai yang heavy, rasa rimasss sangat.
.
bella kurung

maroon baju kurung


Kerja seharian pun akan jadi terbatas, sebab tak nak baju rosak, takut manik tertanggal, risau benang tercarik dan sebagainya.
.

emerald green

Sebab tu Kak Belle come out dengan #LadyBellaKurungModern. Baju kurung modern Bella Ammara yang simple, plain, basic dannnnn clean. Yeeyyyy ramai tak yang suka dengan new collection Bella Ammara ni?
.
#LadyBellaKurungModern ni sesuai dijadikan pakaian harian sis untuk ke office, kuliah, majlis keagamaan, majlis-majlis formal dan banyak lagi.  Wowww bestnya! Untung sebenarnya kalau grab #LadyBellaKurungModern ni, sebab satu baju yang sesuai dipakai ke mana-mana.



Material soft crepe yang digunakan pun tak panas, tidak jarang, tidak mudah kedut. Kalau #BellaAmmaralovers pakai seharian pun akan sentiasa selesa sahaja.

hitam baju kurung
HITAM itu MENAWAN


Jangan lupa cepat-cepat grab #LadyBellaKurungModern dari Bella Ammara ya. Ada banyak cara sis semua boleh purchase #LadyBellaKurungModern Bella Ammara ni ya.
Korang boleh dapatkan di

• Website Bella Ammara :
www.bellaammara.com
www.bellaammara.com
www.bellaammara.com
.
• Whatsaap

.
• Butik-butik Bella Ammara
Shah Alam
Kuala Lumpur
Johor Bahru
Kuantan

Sungai Petani

1 comment:

mama tisya said...

cantik ..simple..tp tk pernh la bli bj online sbb utk org beso ni susah skit..kot tk ngam

Related Posts with Thumbnails