Search This Blog

Wednesday, July 11, 2018

Baju Kurung Simple dan Basic Lady Bella Kurung

Salam korang

PENYELESAIAN PADA YANG SUKA SIMPLE DAN BASIC-Lady Bella Kurung
.
Kak Belle tahu ada #BellaAmmaraLovers yang suka basic outfit kan? Yang simple, tak ada apa-apa perincian, tak sarat dengan apa-apa design. Yang plain saja.. kan? Sapa mcm ni? Sebab Kak Belle pun kadang-kadang mcm ni, tak suka pakai yang heavy, rasa rimasss sangat.
.
bella kurung

maroon baju kurung


Kerja seharian pun akan jadi terbatas, sebab tak nak baju rosak, takut manik tertanggal, risau benang tercarik dan sebagainya.
.

emerald green

Sebab tu Kak Belle come out dengan #LadyBellaKurungModern. Baju kurung modern Bella Ammara yang simple, plain, basic dannnnn clean. Yeeyyyy ramai tak yang suka dengan new collection Bella Ammara ni?
.
#LadyBellaKurungModern ni sesuai dijadikan pakaian harian sis untuk ke office, kuliah, majlis keagamaan, majlis-majlis formal dan banyak lagi.  Wowww bestnya! Untung sebenarnya kalau grab #LadyBellaKurungModern ni, sebab satu baju yang sesuai dipakai ke mana-mana.



Material soft crepe yang digunakan pun tak panas, tidak jarang, tidak mudah kedut. Kalau #BellaAmmaralovers pakai seharian pun akan sentiasa selesa sahaja.

hitam baju kurung
HITAM itu MENAWAN


Jangan lupa cepat-cepat grab #LadyBellaKurungModern dari Bella Ammara ya. Ada banyak cara sis semua boleh purchase #LadyBellaKurungModern Bella Ammara ni ya.
Korang boleh dapatkan di

• Website Bella Ammara :
www.bellaammara.com
www.bellaammara.com
www.bellaammara.com
.
• Whatsaap

.
• Butik-butik Bella Ammara
Shah Alam
Kuala Lumpur
Johor Bahru
Kuantan

Sungai Petani

7 comments:

mama tisya said...

cantik ..simple..tp tk pernh la bli bj online sbb utk org beso ni susah skit..kot tk ngam

Amanda Suria said...

Simple macam ni ramai yang suka, along pun suka simple

azlina ina said...

cantiknya,simple sangat.Selesa jer tengok..

Abam Kie said...

semoga biz on9 puan suki semakin maju...

Fieza Sani said...

cantik..betul..k.fiezz pun kalau pakai gi keja, tak suka yg bermanik2..takut tersangkut kat meja ke, drawer ke..abis rosak baju ku..sesekali je pakai yg manik2 ni...

Dwi Clothing said...

Thanks for sharing. Tertarik untuk mempelajari bagaimana cara membuat busana muslim model terbaru tanpa harus mengikuti kursus jahit?. Anda bisa memanfaatkan pola baju muslim siap pakai dari Fitinline.

Amanda Suria said...

Simple pun cantik kan..tapi tahun ni along tengok baju raya semua pakat macam retis dah...

Related Posts with Thumbnails