Search This Blog

Wednesday, August 08, 2018

Bella Ammara Baimond Scarf

Salam korang

(NEW RELEASE #BAimondsScarf- Bagi memudahkan urusan harian korang)
Tipulah kalau korang sentiasa cantik cari tudung yang perlu iron macam shawl atau bawal, Kak Belle yakin setiap dari korang mesti akan ada satu tudung sarung.. haaaaa… betul tak?
.
Ada yang ckp tudung sarung, ada juga yang cakap tudung malas, tak perlu iron, awning tak kemek, mudah untuk basuh dannn banyak lagi!!! Walaupun tudung malas tapi korang akan tetap kelihatan glamour dengan #BAimondsScarf ni sebab ada detailing glitters.
.
Haaaa., sapa tak nak kan grab satu #BAimondsScarf ni? Agak-agak time malsa pegi kerja ke bangun lambat keee,, pakai je #BAimondsScarf ni.. ehhh cantik tauuu.. selain dari nak memudahkan korang, Kak Belle yakin #BAimondsScarf ni adalah kehendak korang.
.
Sebab kebanyakan tudung sarung di pasaran terlalu plain.. ehhh mana boleh plain, haruslah ada exclusive detailing. Selain tu di atas sambutan yang sangat hebat untuk koleksi BAimonds dari Bella Ammara, sebab tu Kak Belle dan team Bella Ammara keluarkan #BAimondsScarf dengan menggunakan material yang sama… wooooowwwwww….
.
Kak Belle nak inform siap-siap tau yang #BAimondsScarf ni sangat limited. Stock tak banyak tau.. so kalau korang betul-betul nak, kena cepat-cepat purchase yaaa… tak boleh fikir-fikir lagi! Ok!!
.
Ada banyak cara sis semua boleh purchase #BAimondsScarf dari Bella Ammara ni ya.
Sis boleh dapatkan di
• Website Bella Ammara :
www.bellaammara.com
www.bellaammara.com
www.bellaammara.com

• Whatsaap
.
• Butik-butik Bella Ammara
Shah Alam
Kuala Lumpur
Johor Bahru
Kuantan
Bangi
Sungai Petani






IG Caption
BAimonds Scarf
.
Design: Basic Scarf
Material: Custom made luxury glitter cotton lycra
Detailing: BA plate
.
Colour: Black
Price: RM59
Release Date: 10 Ogos 2018
.
Product Care: Suitable for hand Wash. Iron on medium temperature
.
Available at website www.bellaammara.com and ALL Bella Ammara Boutique
.

3 comments:

Siti Rohaida Yusof said...

macam best je...nanti nak survey warna lain..ada tak eh

aisyah elsa said...

cantiknyaaaaaa, saya memang suka brand bella ammara. by the way, saya first time datang sini dan terus follow sebab nak tunggu next entry. saya suka cara awak menaip hehehe. kalau sudi meh lah singgah ke blog saya, saya followers ke 734

Raydah said...

had a friend who loves BA so much. klu dye tau ni mesti suke sgt

Related Posts with Thumbnails