Search This Blog

Tuesday, June 21, 2011

Naked bike rider...apa tuu???

hmmm....korang penah tau tak bnda alah niii...aku pun br tau ada gak aktiviti cam gini kt bumi selain Malaysia nii...hmmm...kat sini, mcm2 dorang bole wat kannn...

kalo nk tau, ini adalah satu event yg agak besar jugak la, yg dianggotai oleh sume penunggang basikal...eh..penunggang ke ek...maybe, pengayuh basikal...event ni selalunye dilakukan sekali dlm sethn... fakta ni aku tau drpd rakan aku yg bukan Muslim..aku pun tak tau ye....dan, aku pun tak join event ni..nsb baik dorang tak ajk aku...kalo tak, aku bole cuci mata gak bersama2 mereka2...eeuuuwwww....geli dowh...

dorang yg join event ni, diwajibkan bogel telanjang bolat2 tanpa ada seutas benang di atas badan...korang bole bayangkan tak camne....euuuwww...geli kann..so, tak yah imagine apa2 ek...

so, dlm event ni, dorang akan kayuh basikal beramai2 around downtown....nsb baik mlm..so, tak nmpk sgtla bnda2 sulit yg tak perlu ditunjuk tuu..ok, once again, aku tak join ye...i mean, aku tak g tgk ye...kena jg mata niii...hahahhah...

tp, org2 yg tgk event tu, bole lak amik gambo n video..dorang tak  kesah ok...hmmm..pelik kannn..tu la budaya barat yg takde kt Mesia...kalo ada, ada ke org nk join...hahahah..sure berlambak org tggu tepi jln nk tgk kannn...hahahaha...aku dpt bayangkan camne....

sorry ye, takde gambo yg bole ditayang kt sini..kalo ada pun, aku takkan share utk korang...biar aku sorang je yg tgk..huahuahua...(padahal mmg takde pun..sbb aku tak pegi....aku dgr cite drpd org2 yg pegi je...sampai ati dorang tak ajk aku...hahahahah (ada hati nk ikut jugak tuuu))

ermm..takmo la...nnti, encik tunang marah...wek wek wek.....

4 comments:

Kyra said...

besa la..tempat jenis tu..memang la ada..depa kan suka benda yang pelik2 ni..

Shu Shinju said...

ada baca dlm paper baru2 ni... telanjang bolat naik basikal round2 pekan...pastu ade org ambik gambaq depa... euwww...geli...:p

Tokida Shuji said...

=D good2... x pi...
miss u so much...
cik tunang cantik manis..

Pepel BoNda AmaNi said...

auwwwwwwwwwwwwwwwww shame2 la...hehehhehe

Related Posts with Thumbnails