Search This Blog

Monday, November 13, 2017

BELLA PALAZZO yang SUPER DUPER AWESOME

HAI korang....mai dahh...mai dahhh...

APA yg MAI tuuu...(bukan mamai plak..hihihi)....



BELLA PALAZZO YANG SUPER DUPER AWESOME NOW RELEASE
Hamboiii tengok tuuuuu dia punya penangan.. tapi memang betul, sis paling suka dengan material #BellaPalazzo ni super-duper comfy. 
Ciri #BellaPalazzo yang boleh buat korang tak tidur malam
 **GAYA BARU- Cutting #BellaPalazzo ni memang boleh buat semua melting. Cutting mcm ni juga sesuai untuk travel dan urusan harian tau!
 **SELESA- jahitan getah di bahagian pinggan yang tidak terlalu ketat dan tidak terlalu longgar memang akan buat korang selesa walaupun seharian mengayakan #BellaPalazzo. Getah di bahagian pinggang ni jugak tidak mencekam pinggang silm sistur tu, so tidak akan meninggalkan kesan getah pun.. woooowwwwww...
**OMGGGG 5 colour bebe- semua colour yang best seller, mudah nak match dengan top korang. Wowwww,,, cantik-cantik
 ** LIGHT IRON- ini sis yakin semua suka. Korang tak payah spend time lama-lama kat iron board tu untuk iron #BellaPalazzo. 
**SESUAI UNTUK SEMUA- Features front pleated pada #BellaPalazzo membolehkan semua org dari pelbagai saiz mengayakan #BellaPalazzo.. wooowwwww bestnyaaaa!!

Bella Palazzo Purple Grape Bella Ammara


Bella Palazzo Jade Bella Ammara


Bella Palazzo Pastel Pink Bella Ammara


Bella Palazzo Armada Blue Bella Ammara

ade satu saiz je ye....fit saiz s to l....

-Soft Como Crepe with lining
-Elasticized waist
 -Two side pockets
Product Care: Suitable for machine wash

So, sape2 yg berkenan dan jatuh cinta sgt2...cpt2 wasap sis ye....

5 comments:

Amanda Suria said...

Cantik la...banyak plak pilihan warna tu ha...

Maisarah Humaira said...

selesa dengan palazo, tak ketat kan :)

www.maisarahsidi.com

MaMa Chantique said...

aduhhhh...rambang mata nengoknya..semua cantik-cantik

Rahayu said...

Tq for the info. Tgh carik pallazo jugak ni hehehe.

Tunsha Ayunie said...

Suka pakai palazzo sebab selesa tapi nak cari saiz untuk saya yang tinggi 136cm ni sangat susah ^_^

Related Posts with Thumbnails