Search This Blog

Tuesday, November 21, 2017

Berbelanja sambil menderma di 45th Anniversary Charity Event

Alhamdulillah, semalam berlangsung satu charity event yang dianjurkan oleh Intel Kulim. Tahniah untuk Intel Malaysia yang menganjurkan event sebegini sempena 45 tahun Anniversary Intel kt Malaysia. Charity event yang byk memberi manfaat kepada org2 yang memerlukan....

it was such a fun and awesome event. the activities mostly sesuai untuk kids that's why I bring my kid along.. bawa yang kakak je... sebab adiknye tak pandai lg...hehehe... 

So, sambil berhibur, sambil menderma. sume dana yang dorang collect tu akan di beri kepada 5 badan kebajikan. 

jom layan gambo 3 beranak kt charity event... :)

our family photo....tai takde si kecik...sian lak kena tggl...
Mama tunjuk tgn yang dilukis HENNA...

face painting....akk muka serius sebab malu....
Anak sulungku yang rapat sangat ngan abhnye...anak abh sungguh!!

3 comments:

Amanda Suria said...

Anak sulung mmg rapat ngan abah la titin..hehehehe

mama tisya said...

ank gegurl gtula..sure rapat ngan abah..sama juga ngan ankdara kt umh ni..skit2 nk ayah aje

Hanys Najib said...

haha, comel je muka dia kena face painting

https://hanysapek.blogspot.my/

Related Posts with Thumbnails