Search This Blog

Wednesday, November 08, 2017

MAC SNOWBALL COLLECTION 2017 mmg WOW n FABULOUS!!!

Salam uolsss

Ya Allah...dugaan apekah ini.....sis cuba TUTP MATA...sis cuba thn diri drpd shopping....TAPI collection christmass kali ni sgt2 GORJES!!! kalo tak beli, mmg sis akan menangis tepi bucu katil....tak pun, tiap2 mlm sis akan termimpi2 koleksi niii....HAISHHH...susah dan parah niiii....

Tapi, apakan daya sis, 2 item kt bawah di da fully SOLD OUT....mmg SOLD OUT ok!!!! kt Mesia laaa....klo nk beli jugak, kena p ober the sea...tpi, sape nk pegi sane....ade tak sape2 yg bole tolong sis niiii.....huhuhuhuhu....


SNOW BALL FACE BAG

A face kit featuring Extra Dimension Skinfinish in Whisper of Gilt (Pale gold shimmer) and exclusive rose gold-handled 140 Synthetic Full Fan Brush. 



SNOW BALL BRUSH KIT / MINI

A kit with rose gold mini brushes that makes touch-ups chicer than ever before. 

ngn pokok krismass di pier39



hujung2 thn ni sure ade byk SALE lg kannn....sis tunggu je la...lg dan lagi...maybe, tak de restok....tp, beli bnda lain laaa...

4 comments:

mama tisya said...

nk krismas lg la byk sales...nk2 kalo kt overseas kn..boxing day

mamapp said...

Semoga berjumpa lah idaman Hati Tu. Cantik la gambar dkt pokok krismas tu

Aziana Mohd Salleh said...

syoklah sales..shopping-shopping dan perempuan, tak boleh pisah..

Amanda Suria said...

Krismas ni la best nak beli perfume ke..mekap ke..tapi tu la...antara dan ngan tak dan je nak pi shopping

Related Posts with Thumbnails