Search This Blog

Wednesday, March 21, 2018

Buffet Lunch at Eastern and Oriental Hotel

Salam korang. Lama jugak menghilang ni. korang camne. sihat ke. ni cite semalam. Buffet Lunch kt E&O. Makanan die memang sedap and pelbagai jenis makanan disediakan. Ade pasta, ade sushi, ade ikan bakar, kambing bakar, ayam panggang. dessert memang sedap la. Makan sampai kembung perut. Ape2pun, teambuilding kali ni memang best. makan banyak dan lepas tu, g buang lemak2 tepu ngan main bowling plak.


First Round

Second Round Aglio Olio Pasta

Thsird Round: Koey Teow Goreng

Macam2 jenis kek

cheese cake and pudding

View daripada restaurant. sebelah je ngan pantai

Souveniers




E&O Hotel was established back in 1885 and since then has become one of the most recognized hotels in the Pearl Island. Often embarked as one of the best hotels with its sophisticated design overseeing the tranquil blue sea, Sarkies Corner is also a famous eatery among the locals and tourists alike. However, if you want to indulge a little bit, you might want to go for their dinner buffet. Give it a call and book your spot today!
Time: Buffet lunch : 12.00 pm – 3.00 pm
Buffet Dinner: 7.00 pm – 10.30 pm
Price:
  • Buffet Lunch at RM 92.90
  • Buffet Dinner at RM 139.90
Address: Eastern and Oriental Hotel, 10 Lebuh Farquahar, Chinatown, George Town, Penang, 10200, Georgetown, Penang
Tel: +604 – 222 2000 ext. 3175
Reservations:  fbcentral.resv@eohotels.com for menu.



Wefie time!!!!

6 comments:

MisDiarios said...

sedapnyaaa semuaa

Ana Suhana said...

Wah ada sushi juga tu..semua menu local dan antarabangsa pun ada. Berbaloi.

Dunia Zumal said...

Menu yang best, berbaloi la dengan harga tu

Mimi Azirah said...

Semua menu nampak best. Memang selera saya. Suami kurang bab makanan macam nih.sebab tuh kalau teringin nak makan western sy makan dengan anak anak jer..kalau suami ade kesian kat dia sbab dia memang x makan

Amanda Suria said...

Semua nampak sedap tu ha..tp nak citer sikit bab buffet ni la..kalau along la kan...kalau nak pi makan buffet memang kena perut kosong..perut kecik so macam rugi je kalau bawak along ni..bukan jenis pemakan..hahaha...

Shahida Dzulkafli said...

Meriah betul menunya..

Related Posts with Thumbnails