Search This Blog

Thursday, March 22, 2018

Majlis kecil-kecilan untuk Anakku

Salam korang. Ni cite weekend yang lepas. Aku dan suami decided nk wat majlis kecil-kecilan untuk birthday boy - Adik Emir. Actually, ade dua org birthday boy n birthday girl. sorang lagi, sepupu Emir, Delisha. so, kitorang combine sekali dan wat makan2 di rumah aku. tukang masak untuk majlis ni adalah husband ku. ALhamdulillah, beliau sudi memerah keringat untuk masak nasi tomato dan ayam masak merah untuk majlis tu. memang yummilicious dan tambah berkali2. selain menu nasi tomato, aku order laksa dan kakak iparku sponsor mee goreng.




Menu utama: Nasi Tomato, ayam masak merah dan jelatah timun. menu sampingan: laksa, mee goreng. dessert: buah tembikai, pisang, sosej dan fries.

Birthday boy yg malu2 kucing, so aku yang beriya pakai topi. yang baju kuning tu, kakak delisha.

Arissa yang bertema Princess Elsa FROZEN
birthday boy baru bangun tido. so, agak moody sket.

3 generasi: Atok, Mama, mak ngah dan anak mak ngah.

Mama dan keluarga kakakku. terima kasih sudi memeriahkan majlis.


Alhamdulillah semua berjalan lancar. majlis dihadiri oleh keluarga terdekat je. InsyaAllah, lain kali kite wat yang grand2 lagi...

7 comments:

Warisan Petani said...

hb boy

Ana Suhana said...

Alhamdulillah majlis went well. Hepi besday emir. May u r blessed with happiness and glory.

Dunia Zumal said...

Cutenyer birthday boy tu...

Mimi Azirah said...

Walaupun kecil kecilan tapi tetap dapat happykan anak kan. Happy belated birthday sayang..

Blogger Hanafi said...

alhamdulillah..

tumpang gembiranya.

mesti best kan...

Amanda Suria said...

Along kalau buat majlis pun jemput adik beradik je..itupun dah ramai..tahun ni tak tau la nak buat majlis besar ke tak untuk kakak dania..makin besar ni makin dia tak berapa suka buat majlis hari lahir..

Shahida Dzulkafli said...

Comel nya birthday boy..

Related Posts with Thumbnails