Search This Blog

Tuesday, March 13, 2018

Journal for Mom Day 2: Kids Are FUNNY

Kids Are Funny | Assalamualaikum. da masuk hari kedua arini. sape yang kata kids tak funny, tipu sangat la kan. Suka sangat tengok telatah anak2. kalo balik rumah, tgk telatah dorang, terus terlupa keja2 yang melambak kat opis tu. Memek muka dorang pun selalu membuatkan kite tersenyum. kadang2 bole gelak terbahak2.


Macam anak ku yang no 2 tu, Adik Emir, dia tu cam pelawak sketla. Mak Ndak nye panggil die Pak Ude (alaa yang dlm Pi Mai Pi Mai Tang Tu tuuu) Maybe, sebab dia cam gemuk2 pendek...sama la cam Pak Ude tu. Lagi satu, bile berjalan o berlari, kepala adik Emir ke depan dulu....kadang2 memang nak tergelak cara lari dan jalan adik Emir tu. Lagi satu, dia suka angkat baju tunjuk perut dia. tau tak sebab apa? Nak suruh orang gomol2 la tu...bile gomol2 dia memang gelak guling2 laaa...

Kakak Arissa pun banyak telatah nye jugak. kakak ni sgt2 obses ngan FROZEN. sampai dlm hospital pun bole wat performance nyanyi lagu "Let It Go"... 

Wanna be Princess Anna
quote
Sumber google.....lawak kan niii

Ok, esk birthday adik Emir. da 2 tahun da....nnti, aku nak share pasal pengalaman melahirkan Adik Emir ni. agak tragis sket. Alhamdulillah, ibu dan anak dah selamat. :) (kalo tak, takdela penulis blog belovedtitin ni :) )


8 comments:

Amanda Suria said...

Budak- budak perempuan mmg taksub ngan FROZEN kan..sama la ngan anak buah along si kembar tu...

Hans said...

hehehe
kanak2 mmg funny
tapi bila datang bab annoying..nak tak nak kena lah layan juga
hahaha

Akashah Kassim said...

Comelnya anna

msredcheesecake said...

anak2 la selalu buat kita ketawa. cakap merepek perangai lawak ...seronok melayannya.

Mimi Azirah said...

Anak anak nih kadang kadang de perangai lawak dia.betul tak?

mama tisya said...

fenomena frozen ni lama tau viral...mmg kalo gegurl suka sgt la ngan frozen..ankdara slh seorang peminat elsa..dlu ms birthday die mmg tema frozen

Dunia Zumal said...

Amboi joke tu, sabar je la...

Amanda Suria said...

frozen ni memang satu fenomena sampai si kembar anak buah along memang x lekang dengan frozen..dulu kakak Dania pun suka frozen..ingat sampai habis kat budak2 je..rupanya tak..along kan kerja kat Malakoff so antara nama project besar kami adalah Frozen..Boleh?

Related Posts with Thumbnails