Search This Blog

Friday, March 30, 2018

Happy Anniversary to my dear husband

salam korang. harini genapla 5 tahun aku dinikahkan dengan suamiku. Alhamdulillah berjaya menempuh level 1 dalam perkahwinan ni. ramai yang kata tempoh 5 tahun ni adalah tempoh kenal mengenal hati budi masing2. banyak ups and downs, ...dan kesudahannye mestilah berbaik semula kan. Alhamdulillah...semoga perhubungan ini di redhai Allah dan berpanjangan sampai ke syurga.

nak share sket video ku masa perkahwinan kami 5 tahun lepas... :) masa tu malu2 kucing lagi...dan, kurus kering...skang ni....hahahah...masa berubah, berat badan pun berubah...hahahah


9 comments:

Ann Ishak said...

happy anniversary

Mrs. A said...

Happy wedding anniversary to both of you semoga berbahagia till Jannah

Amanda Suria said...

Happy Anniversary Titin and husband..along doakan korang dilimpahi dengan kasih sayang yang berpanjangan hingga ke jannah

Carly Fifie said...

Allahamdullilah.. Tahniah... moga berkekalan smapai duania akhirat :)

Carly Fifie said...

Allahamdullilah.. Tahniah... moga berkekalan smapai duania akhirat :)

Siti Shuhadah said...

happy anniversary tin...

mama tisya said...

happy 5th anniversary..smoga berbahagia hingga jannah

mama tisya said...

happy 5th anniversarry..smoga berbahagia hingga jannah

Dunia Zumal said...

Tahniah dan happy anniversary

Related Posts with Thumbnails