Search This Blog

Monday, January 15, 2018

Jubah simple, besar dan patuh syariah daripada Bella Ammara

Assalamualaikum korang...meh sis nak share jubah yang best simple dan patuh syariah daripada Bella Ammara ni....

NAK TAHU SEBAB KENAPA SUAMI JARANG AJAK DATING?
Haaa... mesti korang risau kan kalau cik abang dah jarang ajak dating.. sebelum dia bagi tahu, kakak kena bertindak dengan CEPAT!

Selalunya kalau diaorg jarang ajak dating ni sebab diorg dah bosan dengan kita.. ohhh no no no.. jom kembalikan kehangatan masa mula-mula becinta dulu..

Tapi mcm mana? Dulu saya slim,,, pakai baju apa pun nampak terletak helokk je.. sekarang ni,, pakai apa pun nampak mcm tak siap.. aduhhhhhh . 

Siap jeee kakak, jangan risau,, ni Kak Belle nak bagi tahu, kalau nak tambat balik hati cik abg, korang kena pakai baju cantik-cantik..biar tak bekedip mata dia..haaaa gitu . 

Pppsssttttt Bella Ammara baru release Jubah best yang super cantik dengan detailing yang boleh buat korang jatuh cinta pandang pertama tau. Huhuhu.... Bestnyaa.

#NaelydiaJubah ni kan yang paling best sebab datang dengan colour yang sangat cantik dan sesuai sangat kalau nak dating dengan buah hati kakak tu. Yang mana suka colour-colour lembut ala-ala fairy tale tu.. sesuai tersangatlah kalau nak grab #NaelydiaJubah

Ehhh jap apa lagi yang bestnya #NaelydiaJubah ni? Material yang digunakan tu,, haishhh mestilah yang high quality, super comfy dan tak perlu spend banyak masa untuk iron.. kalau korang pakai seharian pun tak akan nampak comot kedut-kedut.







Design: A-Cut Jubah with tie sleeves
Material: Exclusive Crepe –Lightweight Flowing
Detailing: BA Plate
Feature: Hidden Pocket, Breast Feeding and Wudhu Friendly


Berminat bole WASAP_ME_&_SAY_HI_HI

3 comments:

ai said...

Soft je warna-warnanya.

Nur Azian Jaafar said...

baju dia mmg cantik2 kan.. cikyan suka,, semua menepati citarasa cikyan...

Dunia Zumal said...

Wah, cantik dan menarik...

Related Posts with Thumbnails