Search This Blog

Wednesday, January 24, 2018

Tudung Instant 3 saat Lebih Gojes tanpa cermin

SHAWL VIRAL 3 SAAT | Assalamualaikum korang. penah dengar tak pasal shawl 3 saat ni? Aritu, aku ade singgah butik yang jual tudung 3 saat ni. nama butik tu AIRISSH. butik tu kat Bertam, Penang je. Oleh sebab, rumah ku dekat ngan butik tu, selalu jugak la singgah kat sana.


Memang best pakai tudung 3 saat ni. Memandangkan aku bekerja dan busy woman nak layan anak dua org lagi, aku memang prefer tudung yang sarung2 dan siap... Husband pun tak bising. selalu kalo bersiap lama tu, memang berdesingla telinga ni dengar bebelan beliau....hahahha

===========================
10 SEBAB ANDA PERLU DAPATKAN KOLEKSI MY HIJAB
===========================
👉 THE BEAUTY MY HIJAB, DAISY NO MIRROR.
Wauuuuu..... MY HIJAB By AIRISSH tak sama seperti instant shawl yg lain tau. HANYA 3 SAAT DAH SIAP. Dalam sekelip mata ja dah siap !!!! Uolzzz dah tak payah nk berebut-rebut tgk cermin, Tengok2 nanti uolzz lagi segak daripada depa yg nk berebut cermin. MY HIJAB kali ni akan membuatkan ANDA akan tampil lebih bergaya daripada org lain.. Mesti lepas ni ada org dengki sbb uolzz lagi segak daripada depa-depa tu kan...
👉 THE SUPERBBB MATERIAL, HIGH QUALITY CHIFFON.
Uolzzz mesti tak perasan bila tgk dekat gambar ni kan...shawl MY HIJAB, DAISY ni daripada material chiffon tau. Sejenis material yg sgt senang nak dibentuk... nak tahu rahsia MY HIJAB, tgk la awning dia.... sangat senang dibentuk, dan yg paling penting tak panaihhhh lansung tau walaupun suhu iklim dekat Malaysia mcm kat Afrika dah..
👉 THE GORGEOUS AWNING MY HIJAB, DAISY.
Awning sumpahan daripada MY HIJAB. Sebabbb... ramai dah jatuh hati dekat awning dia. Pakai ja trus melekap dekat muka uolzz.. Dulu boleh la pakai shawl asyik perbetul muncung kat atas kan... Sekarang ni dengan adanya MY HIJAB, tak payah nak kalut-kalut perbetul dah... HANYA 3 SAAT DAH SIAP CANTIK TERUS... Amacam ?? Terpikat dah kan..hehe
THE MORE BEAUTIFUL COLORS OF DAISY.
Daripada warna pastel, warna tak pastel...smua ada tau ! Kali ni MY HIJAB membawa warna-warna kelainan kepada anda semua... yang pastinya Cik Anje jamin mesti korang rambang mata nak pilih kan..kan.. Lepas ni, percayalah mesti ada org sebelah anda dok jeling-jeling tngok sbb dah terlebih cantik kan..
👉 THE MAGIC OPACITY ONLY 80 %.
Jangan risau.... Lepas ni takde dah mata2 yg nk tembus tgk dalam..hahhah. Diyakini aurat dilindungi..
👉 THE LOWEST MAINTENANCE NEEDED.
Lepas pakai nk campak2 pun takpe.... anak2 nk main2 pun boleh.. konpom awning maintain macam tu jugak. Yang penting... Nak basuh machine pun boleh. Yang Penting Selamat sentiasa.
👉 THE BEAUTIFUL FLOWY DAISY
Ce tengok gmbar...nmpak flowy kan.. Bila korang pakai lagi cun melecun. Tersangat FLOWY. Orang sebelah tgk pun mesti jelezz sbb depa punya tak flowy mcm uolzz pakai..
👉 THE PRETTY MUSLIMAH COVERING
Lepas ni takyah belit-belit dah smpai tersingkat bahagian depan.. Opzzz dah ternampak ! Sarung-sarung dah cover apa yg ada kan...
👉 THE ZERO NEEDLE PIN NEEDEED
Lepas ni takyah nk berebut-rebut jarum pin ampa. Bila ja nk pakai shawl mesti cari jarum tak jumpa.. Daripada satu bekas yg ada byk..last2 tinggal 5 ketui ja... La ni... senang, pakai MY HIJAB, DAISY trus takyah guna pin2 apa pun.. sarung2 ja da siap. Magic sungguh..

👉 THE ELEGANCE DISCOVERD
Sapa rasa, bila pakai shawl ja msti rasa diri dia tak cantikkan. Uolzz jgn risau, Uolzzz sarung ja MY HIJAB, DAISY kat muka.. trusss tukaq jdi Warda #surihatimrpilot.. Amacam nak jdi cantik mcm warda tak ? hahha
.
.
Sekarang ni masa yg ditunggu-tungu... HARGA MY HIJAB, DAISY akan terbongkar !!! semua tak sabar dah kan !!!
.
.
===========================
HARGA MY HIJAB, DAISY
===========================
SAIZ S:
BELI 1 HELAI - RM 69

SAIZ M:
BELI 1 HELAI - RM 79

SAIZ L:
BELI 1 HELAI - RM 89

*Harga tidak termasuk postage*


koleksi premium yang lama

shawl instant 3 saat
model pakai tudung ni nampak cntik

aku try tudung kosong niii kaler camel

pelbagai kaler utk design daisy ni

kain flowy dan sejuk je

Yeay!! grab 2 helai tudung

Siap ngan kotak sekali

nila pilihanku daisy Floral. 

============================
HOW TO ORDER MY HIJAB, DAISY
============================

1. WHATSAPP
Kalau uolss sukakan two-way communication, boleh whatsapp team kami direct terus.. Friendly owsem reply!! Tapi uols kena sabar tunggu Q up ye darlingssss...
2. TERJAH ke butik AIRISSH utk full satisfaction darlingsss..
No.23, Jalan Dagangan10,
Pusat Bandar Bertam Perdana,
13200 Kepala Batas, Penang.

3 comments:

Nur Azian Jaafar said...

cantik !

Ana Suhana said...

Comel tudung daisy floral tu.kena dengan tuannya.senang ye pakai terus.xde lah nk lelama belek depan cermim

Dunia Zumal said...

Cantik dan menarik design tudung tu

Related Posts with Thumbnails