Search This Blog

Friday, January 12, 2018

Shawl satin cantik dan menawan daripada Bella Ammara

Salam Jumaat sume....

Aape kat sini SATIN LOVER ??? cer komen sket....

Boringkan selalu pakai shawl dari material yang sama,,mesti orang kat tepi pun ingat kita tak ada taste keeeee?? Heyyy mana boleh mcm ni.. korang kan in trend, semua benda baru keluar...korang mesti terus grab cepat-cepat!

Haaaaa….. ini lah peluangnya untuk sekali lagi jadi yang terawal dapatkan shawl terbahru dari Bella Ammara. Kali ni Bella Ammara guna material lain daripada selalu. Premium Satin yang sangatlahhh cantik, Nampak luxury sangat bila pakai tauuu.

Korang tahu tak #AishaShawl ni sangat special sebab menggunakan high quality premium satin yang sangat exclusive. Material ni tak jarang,mudah lahh teramat sangat nak iron. Alahaiiii effortless nya!!!

Walaupun material ni lembuttapi sangat mudah untuk terbentukHelokk je bila korang  pakaiEhhh!!!! CUNNnya awak pakai Aisha Shawl niiiiiiii!!!

Aisha Shawl ni basic shawl yang ada curve di bahagian tepi. Ok, mesti ramai yang nak tahu knpa kena ada curve pada shawl ni dan cuma satu bahagian, cutting curve ni lahhh yanakan buat shawl korang extra flair, cantikkk saja goyang tepi tu tau.
.
Shawl mcm ni kanbagi Kak Belle sesuai kalau korang nak pakai masa dating dengan en.suami   time malam-malamsenyum je org tu tengok korang pakai tudung cantik.

Pastu dia cakapawak beli kat mana tudung ni?Beli lah semua colour, abang sukaa lah sayang pakai shawl mcm ni

Ehh jangan risaubagi tahu en.suami korang yang ada banyak cara untuk purchase #AlishaShawl Bella Ammara ni ya.
Korang boleh dapatkan di

• Website Bella Ammara :
www.bellaammara.com
www.bellaammara.com
www.bellaammara.com
.
• Butik-butik Bella Ammara
Shah Alam: www.belleyahya.com/BAshahalam
Kuala Lumpur: www.belleyahya.com/BAkualalumpur
Johor Bahruwww.belleyahya.com/BAjohorbahru
Bangi: www.belleyahya.com/BAbangi
Kuantan: www,belleyahya.com/BAkuantan
Sungai Petani: www.belleyahya.com/BAsungaipetani.


• Authorize Dropship Bella Ammara


Aisha Shawl is made from premium satin which is a fashionable accessory that a girl can have.


Specially made for an amazingly beautiful girl inside and out. Aisha Shawl is an outstanding shawl on its own! This is another must have pieces that will brighten your day.

Aisha Shawl is a luxurious scarves which complement any outfit and bring with it a touch of glamour; perfect for those special nights out!Our first collection that is easy and carefree shawl.

Design: Basic Shawl Rectangle with Curve in Corner
Material: Premium Satin – Soft Texture Fabric
Detailing: BA Plate
Colour: Black, Deep Blue, Dark Grey, Purple, Maroon, Turqoise, Silver Grey, Mint Green, Baby Blue, Pastel Mauve, Blush, Salmon, Pastel Yellow, Nude Peach, Dusty Purple
Price: RM 49 GST included

Product Care: Suitable for Hand Wash. Iron on Medium Temperature


So, kalo korang berminat bole je wasap me ye....
WASAP_ME_&_SAY_HI_HI

3 comments:

Nur Azian Jaafar said...

cantik sgt !

Ana Suhana said...

Cantik pula shawl BA ni. Tp ana tak reti pakai shawl satin sebab selalu lari dr paksi bila nk pakai. Hehe

Cantik Sihat Semulajadi by Umi Nazrah said...

saya ni sampai ke sudah tak reti nak pakai shawl. jadi nya beli instant bawal shawl je lah. hehehehe

Related Posts with Thumbnails